Tigi
Feb 9, 2016 19:08:43
ennek is, ha olyan műről van szó, ami nem ingyenesen volt elérhető/régebben úgy volt, de egy javított változata már nem ingyen hozzáférhető stb. Uff, beszéltem :)
Tigi
Feb 9, 2016 19:07:31
töltéssel járó természetes kockázat része, hogy az emberek megőrzik maguknak, esetleg privát úton tovább is adják, szerintem ez nem sokkal több, mintha csak mesélne róla. Akkor nyilván más a fekvése
Tigi
Feb 9, 2016 19:06:30
lehet, és szerintem nem is kéne megtiltani, különösen mivel sok böngészőalkalmazásban van offline böngészés mód, ami nem csak a történetet, hanem az egész oldalt elmenti. Én úgy látom, hogy az a fel-
Tigi
Feb 9, 2016 19:05:25
engedély nélkül feltölti a netre, és onnantól mindenkitől egy Google keresésre van. Szerintem ezzel a legutolsóval van az igazi probléma, mivel azt, hogy valaki saját magának lementsen valamit, nem
Tigi
Feb 9, 2016 19:03:40
Hogy én is bekapcsolódjak: szerintem két vízválasztó van, az egyik aközött, hogy az ember saját magának menti-e le vagy privát úton terjeszti is (barátok stb.), a nagyobb pedig ott, amikor mindenféle
Analissa
Feb 9, 2016 18:06:43
Bocsánat, nem akartam többször is elküldeni!
Analissa
Feb 9, 2016 18:03:32
Ezzel nem vitatkozom. Azt valaki kitalálta, megírta, benne van a munkája, ez ahogy írtad: gusztustalan.
Analissa
Feb 9, 2016 17:55:21
Ezzel nem vitatkozom. Azt valaki kitalálta, megírta, benne van a munkája, ez ahogy írtad: gusztustalan.
Analissa
Feb 9, 2016 17:54:28
Ezzel nem vitatkozom. Azt valaki kitalálta, megírta, benne van a munkája, ez ahogy írtad: gusztustalan.
Selly
Feb 9, 2016 17:52:49
Úgy vélem, elég megosztó ez a téma, hisz ahány ember, annyi vélemény. Egy biztos: annál gusztustalanabb dolog nincs, amikor valaki lementi egy másik szerző művét, és a sajátjaként tölti fel valahová.
Chat frissítése
Lektor- és adminválogató || Kritikamanók
Frissített történetek az előző 7 napban. RSS
Történetek
Revulsion by Szellem (nem korhatáros) starstarstarstarstar [Kritikák - 1208]

Ann Marks egy különc lány.
Magányos, nincsenek barátai, osztálytársai csak Csodabogárként emlegetik és tudomást sem vesznek létezéséről, ami ellen meg sem próbál tenni valamit. Beletörődött sorsába és úgy gondolja, az egész világ ellene van. Az élet azonban mindig tartogat meglepetéseket, amik megváltoztathatnak mindent.

A történet fő típusa a dráma és néhol elég melankolikus. Ann szembe kell hogy nézzen nemcsak az általános problémákkal: suli, barátok, fiúk, hanem a mélyebb lelki gondokkal is, miközben keresi önmagát. Korhatár és figyelmeztetés nincs, majd a nehezebben emészthető fejezeteknél előre szólok.

Kategória: Minden más (nem anime), Saját regények | Sorozat: Nincs
Szereplők: Nincs
Jellemzők: Dráma, Romantikus | Figyelmeztetések: nincs | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 135 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 489217 | Feltöltve: 2009.10.14 - Frissítve: 2016.02.09 | Megtekintések: 421542
 

Mollyt nehezen érinti a szülei válása, az pedig még inkább megviseli, hogy az anyja új szerelme és annak fia beköltözik az egykor meghitt családi fészeknek számító házba. Seth igyekszik megkedveltetni magát az újdonsült mostohatestvérével, ám nincs könnyű dolga.

A lány kezdetben ellenséges, végül mégis belátja, hogy Seth egyáltalán nem olyan szörnyű alak, mint amilyennek gondolta. A két fiatal a fiú kitartásának és megannyi közös programnak hála egyre közelebb kerül egymáshoz, mígnem a kapcsolatuk fordulóponthoz érkezik.

Mindkettejükben felmerül a kérdés. Bűn lenne, ha mostohatestvérségük ellenére egymásba szeretnének?

 

Facebook-oldalam: Selly

Személyes blogom: SellyKategória: Minden más (nem anime), Saját regények | Sorozat: Nincs
Szereplők: saját szereplő
Jellemzők: Általános, Dráma, Humor, Romantikus | Figyelmeztetések: Lemon, Nemi erőszak, Trágár beszéd | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 4 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 6939 | Feltöltve: 2015.11.21 - Frissítve: 2016.02.09 | Megtekintések: 718
MELLÉKTÖRTÉNET, ajánlom elolvasni!


 

Cecil egy bostoni középiskolás srác, akinek egyszerűen nem megy az élet. Tizenhét éves, de még sosem csókolózott, egyetlen barátja van, de sokszor őt is jobban érdekli a YouTube-os népszerűség, minthogy törődjön vele, és még a kedvenc innivalója is kifogyott a hűtőből. Él-hal a videójátékokért és a virtuális világ az ő valódi élettere, ahol végül is szerez egy barátot. Egy barátot, akibe beleesik, mielőtt észrevehetné. De amikor rájön, hogy nem egy lánnyal akadt össze, az élete egyetlen biztos pontja, a nemi identitása is teljesen összezavarodik, mert nem akar elszakadni tőle. Mindemellett az iskolába folyamatos zaklatásoknak van kitéve, és akad egy srác, aki csak azért sem száll le róla.

Te mit tennél ebben a helyzetben?

A történetben érintett fandomok:
Team Fortress 2
Welcome to Night Vale
és összességében a YouTube-os és Steames közösségek

A TÖRTÉNET FACEBOOK CSOPORTJAKategória: Saját regények | Sorozat: Nincs
Szereplők: Nincs
Jellemzők: Romantikus | Figyelmeztetések: idegen nyelvi elemek, Kínzás, Shounen-ai, Spoiler, Trágár beszéd, Yaoi | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 61 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 346088 | Feltöltve: 2014.02.26 - Frissítve: 2016.02.09 | Megtekintések: 50966
Dylan Frewer mindenkit megkaphat, akit csak akar. Az összes lány egyenként a lába előtt borul le. Kivéve egy bizonyos napig...

Az a nap...
Mindent megváltoztatott...
"Angyalom"

A Stephen McCoddie Középiskolában zajlik az élet. Dylan Frewer különleges diák. Remek tanuló, jó képű, minden lány álma. Így tengeti napjait a 10/b osztályban. Addig, amíg két új tanuló nem jön az iskolába.

Violet és Shelley Liverich testvérek, mégsem hasonlítanak semmiben sem. Kivéve egy dologban. Senkivel nem beszélnek, csak egymással. Titokzatosak és furcsák. Senki nem tud róluk semmit sem, és amikor két fiú belopódzik az iskola irodájába, semmit nem találnak a két új lányról. Dylan Frewer minden lányt megkaphat, akit csak akar, de a két új tanuló még is csak problémát okoz neki.
Kik ezek a lányok?
Egy biztos: Nem e világiak!

"Jó éjszakát Angyalom!"

Egy jó kis fantasy történet, tele akcióval kalanddal és olyanokkal, amikről még én sem tudok. De ideje volt már ennek is =) KÖSZÖNÖM A TÖBB MINT 3000 LÁTOGATÓT!!!!!!! =-3

Kategória: Minden más (nem anime) | Sorozat: Nincs
Szereplők: saját szereplő
Jellemzők: Fantasy, Horror, Humor, Kaland | Figyelmeztetések: Szereplő halála, Trágár beszéd | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 16 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 32838 | Feltöltve: 2011.10.29 - Frissítve: 2016.02.09 | Megtekintések: 3818
Uchiha Sada egy átlagos, tizenhét éves, konohai gimnazista. Bátyjával, Uchiha Itachival és ikertestvérével, Uchiha Sasukével él együtt.

Mindhárom testvérben van valami közös: a művészet. Persze mindhármuknál más értelemben, ugyanis Itachi híres szobrász, Sasuke egy vérbeli profi, ha éneklésről van szó, Sada pedig sikeres írónak készül. Ez a három testvér átlagosan tengeti mindennapjait.

Japán egyik legnagyobb rockegyüttese, a Nana-kaiYon tagjai: Nara Shikamaru, a dobos, Uzumaki Naruto, a basszgitáros, és Sabaku no Gaara, az elektromos gitáros nagy dilemmában vannak, mert az énekesük, Sai kilépett a bandából a fellépésük előtt két héttel. Visszamondani már nem lehet, így a fiúknak mihamarabb szerezniük kell egy új énekest.

Így történik az, hogy Sasuke jelentkezik a bandába, amivel nemcsak saját, hanem testvérei életét is teljesen megváltoztatja. Főleg húga életét. Ehhez még hozzácsapódik az is, hogy egy balul elsült próba, és egy rossz hangfal miatt Sadának hat fiúval kell egy levegőt szívnia, ami valljuk be, eléggé leterhel egy tizenhét éves kamasz lányt.

Közben Sada úgymond nyugodt szerelmi élete is teljesen felborul, mivel az eddig dicsőített személy a lány számára már semmit sem jelent egy bizonyos fiú jelenlétében, aki nem az a kifejezetten könnyű eset.

Mindemellett ez a kis csapat úgy tűnik, vonzza a jó és rossz kalandokat egyaránt, miknek hála egyre szorosabb kapcsolat alakul ki közöttük.

Kategória: Naruto | Sorozat: Nincs
Szereplők: Aburame Shino, Haruno Sakura, Hatake Kakashi, Hoozuki Suigetsu, Hyuuga Hinata, Hyuuga Neji, Inuzuka Kiba, Jiraiya, Kankuro, Nara Shikamaru, Rock Lee, Sabaku no Gaara, Sai, Temari, Tenten, Tsunade, Uchiha Itachi, Uchiha Sasuke, Uzumaki Naruto, Yamanaka Ino
Jellemzők: Humor, Romantikus | Figyelmeztetések: idegen nyelvi elemek, Trágár beszéd | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 1 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 3976 | Feltöltve: 2016.02.08 - Frissítve: 2016.02.09 | Megtekintések: 56
 

Johanna Delaware a munkája szerelmese. Pszichiáterként dolgozik Anglia legszigorúbban őrzött elmegyógyintézetében, a Blackwood Pszichiátriai Intézetben. Egy nap különös, látszólag zavart elméjű férfi kér bebocsátást az épületbe. Egyet akar csupán: beszélni a doktornővel, és átadni neki egy bizonyos Luctól származó, tartalmát tekintve igencsak hátborzongató üzenetet.

A nő hamar felállítja az előzetes diagnózist, miszerint a férfi súlyos multiplex személyiségzavarban szenved. Ezzel próbálja megmagyarázni a beszélgetésük során tapasztaltakat: a fickó egyik pillanatról a másikra megváltozó szemszínét, valamint azt, hogy két egymástól teljesen eltérő hangon szólal meg.

Johanna számtalan vizsgálatnak aláveti a férfit, és minél többet foglalkozik legújabb betegével, annál többször felmerül benne, hogy a páciens talán nem elmezavarral, hanem valami jóval hatalmasabb és ördögibb ellenféllel küzd. Valami olyannal, aminek a létezését az örök racionalista doktornő sosem tartotta lehetségesnek.

Rengeteg kérdés születik, és miközben Johanna válaszok után kutat, újabb titokzatos idegen bukkan fel: Roman West. A férfi nem bizonyul könnyű esetnek, mi több, a megjelenése csak újabb rejtélyeket szül.

Ki az a Luc, és mit akar Johannától? A férfi elmeháborodott, és Luc nem egy másik testben élő személy, vagy valóban létezik? S ha létezik, ember ő egyáltalán? Miért akarja Roman megvédeni Johannát, vagy ami még fontosabb, mitől? Mennyire tanácsos folytatni egy olyan utat, amin járva Johanna minél több lépést tesz meg, annál inkább elbizonytalanodik?

Elérkezik az idő, amikor a nőnek fel kell hagynia a száz százalékig racionalista gondolkodásmóddal, hogy képes legyen megőrizni az épelméjűségét és az életét abban a paranormális jelenségekkel teli világban, amelybe belecsöppenik. Ott ugyanis nem számít, hisz-e a természetfelettiben. Az egyetlen, ami fontos, hogy a természetfeletti hisz benne.

 

A történet videóelőzetesei: 1.2.3.4.

A történethez tartozó blog: Transzcendens

Facebook-oldalam: Selly

Személyes blogom: SellyKategória: Minden más (nem anime), Saját regények | Sorozat: Nincs
Szereplők: saját szereplő
Jellemzők: Akció, Általános, Dráma, Fantasy, Horror, Humor, Kaland, Misztikus, Romantikus, Sötét, Thriller | Figyelmeztetések: idegen nyelvi elemek, Kínzás, Lemon, Nemi erőszak, Szereplő halála, Trágár beszéd | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 11 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 30746 | Feltöltve: 2015.09.19 - Frissítve: 2016.02.08 | Megtekintések: 958
A 79-es feltöltve! :D

Sakura három hosszú év után újra találkozik Sasuke Uchihával, aki elkövet egy hatalmas hibát. Ezzel maradandó nyomot hagy a lány életében, és akaratán kívül elindítja egy úton, ami egyenesen a bátyjához vezeti. Sakura sorsa összefonódik az ellenséggel, miközben meg akarja menteni Sasuke bemocskolódott lelkét, Konohát, és Narutót az Akatsuki fenyegető céljaitól, miközben olyan titkokra derül fény, amelyek megváltoztatják a világról alkotott képét. Rá kell jönnie, hogy az sosem volt, és nem is lesz olyan amilyennek elképzelte, és a környezete más szemszögből való szemlélése benne is megváltoztat valamit, ami ellen minden erejével küzd. Vajon a lány, aki kétségbeesetten szeretne ugyanaz az ártatlan kislány maradni, aki egykor volt, ezeknek a tényeknek a tükrében megtarthatja-e a személyiségét, anélkül, hogy megváltozna? Viselkedhet-e úgy ezután is, mintha mi sem történt volna? Egyáltalán tehet-e úgy, mintha nem történt volna vele semmi?

Sasuke lelke évek óta üres, mikor rájön, hogy az egyetlen kötelék, ami igazán Konohához fűzi, az a Sakura iránti furcsa kötődés. Maga sem képes megmondani, mit érez pontosan, hiszen az érzelmek világa sosem volt az ő asztala, de hajlandó tenni egy próbát – miután megölte a bátyját. A jövőképe sajátos, részletesen kidolgozott elemei közé azonban hiba csúszik, méghozzá egy olyan, amit ő követett el, és talán ezzel minden terve a semmibe vész. Megmenthető-e valaki, aki nem akarja, hogy megmentsék? Örökké a saját múltja rabja marad? Vagy végül elfogadja a segítséget, és képes lesz a sötétségből kilépni a fényre, ahol boldogság vár rá?

Itachi Uchiha hatalmas dilemmával szembesül: önzés, vagy kötelesség? Ő, aki soha nem gondolt magára, ő, aki feláldozta az álmait Sasukéért és Konoháért, vajon képes lesz ellenállni egy másik élet lehetőségének, vagy félretolja a kötelességet, hogy beteljesítse mindazt, amire valaha vágyott? Lehet-e önző, vagy továbbra is leláncolva, az öccse érdekeiért és jövőjéért harcolva kell élnie és meghalnia?

A kérdések nehezek, a válaszok pedig még inkább azok, talán nem is léteznek. Miközben a válaszaikat keresik, útjaik folyton keresztezik egymáséit. Lehetséges, hogy mindenre ez a három ember volna a válasz?

Velük karöltve próbálom én is megtalálni a válaszaikat, és talán közben az enyéimet is, az élet kérdéseire. Talán ez a történet maga egy kérdés, és remélem, végül sikerül választ adnom rá. De, ha nekem nem is sikerül, őszintén reménykedem, hogy ti megtaláljátok benne, amit kerestek.

Kategória: Anime, Naruto | Sorozat: Nincs
Szereplők: Aburame Shino, Deidara, Haruno Sakura, Hatake Kakashi, Hidan, Hoozuki Suigetsu, Hyuuga Hinata, Hyuuga Neji, Inuzuka Kiba, Jiraiya, Kakuzu, Kankuro, Kisame, Konan, Nara Shikamaru, Orochimaru, Pein, Rock Lee, Sabaku no Gaara, Temari, Tenten, Tsunade, Uchiha Itachi, Uchiha Sasuke, Umino Iruka, Uzumaki Naruto, Yamanaka Ino, Yamato
Jellemzők: Dráma, Romantikus, Sötét | Figyelmeztetések: Kínzás, Nemi erőszak, Spoiler, Szereplő halála | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 79 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 508832 | Feltöltve: 2012.07.07 - Frissítve: 2016.02.07 | Megtekintések: 121748
Noah Takeshi tizenhét éves, mogorva és zárkózott kamasz, egyetlen barátja a rajztáblája. Tíz év után visszatérhet a szülővárosába, ahol utált édesapja volt kollégája, Howl Arcus és annak hóbortos családja fogadja be.

Noah tanulni szeretne, rajzolni, elkerülni a bajt, és végre élni. Minden tökéletes. Vagy nem.

Noah-nak, akinek komoly kihívás, hogy kimutassa és megértse a saját érzelmeit, olyan problémákkal kell szembenéznie, mint beilleszkedni az iskolába, az első szerelem, vagy az érintőképernyős telefon.


Legalábbis azt hitte. De ott a múlt, elkerülhetetlenül és fájdalmasan. És embernek kell maradnia.


(Sablonos suli-sztori, néhány pici csavarral.) Nem, nem az, tévedtem.
Kategória: Minden más (nem anime), Saját regények | Sorozat: NOAH Saga
Szereplők: saját szereplő
Jellemzők: Akció, Dráma, Humor, Romantikus, Thriller | Figyelmeztetések: Kínzás, Lemon, Trágár beszéd | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 29 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 171314 | Feltöltve: 2015.01.06 - Frissítve: 2016.02.07 | Megtekintések: 9405
Végy egy Narát, aki képtelen mozgásra bírni az árnyékát. Adj hozzá egy Hyuugát, aki átlát mindenen, de minek? Fűszerezd egy szófosóval, aki a ninjutsut csak hírből ismeri. Öntsd nyakon egy tanárrá avanzsált Morino Ibikivel. Egy csipetnyi szerencsétlenség, csak ízlés szerint...

Hölgyeim és Uraim, Konoha, ha nem is büszkén, de reménykedve prezentálja legújabb... művét. Egy csapat, ahol valahogy senki sincs a helyén... de hosszú még az út. Nos...

Vigyázz... kész... Tizenkettes!

Kategória: Naruto | Sorozat: Nincs
Szereplők: Nincs
Jellemzők: Akció, Általános, Dráma, Humor, Kaland | Figyelmeztetések: Trágár beszéd | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 28 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 98635 | Feltöltve: 2015.06.17 - Frissítve: 2016.02.07 | Megtekintések: 8744
Mena Rawlinson átlagos. Minden tekintetben. És erre büszke is. Nem akar kitűnni, feltűnést kelteni, és világmegváltó ötletei sincsenek. Csak egy tizenhétéves lány, aki mindennap tisztességesen bejár az iskolába, még annak ellenére is, hogy a feje elég sűrűn landol a lánymosdó egyik vécékagylójában. Igyekszik visszaadni a szerzett sérelmeket, egyre viszont nem gondol. Mikor végre eljön a dicső pillanat, Sky feje kicsit durvábban koppan a kelleténél, és a lavina elindul.

Az apa egy bentlakásos iskolába kényszeríti verekedős lányát, viselkedésének javulásának reményében, de az új intézmény némileg különbözik az állam többi hasonló iskolájától. A diákok egytől-egyig rendelkeznek valamiféle megmagyarázhatatlan tehetséggel. Gondolatformáció, vizuális kivetítés vagy akár az elmaradhatatlan ingenikum, amivel csak nagyon kevés esetben rendelkezik egy ember, még ebben a különös világban is, és amit Mena is megpróbál elvenni gazdájától, akitől - pont ezen tehetség birtoklása miatt - az iskola nagy része tart.

Christopher Noam Blain azonban egyúttal olyan világot nyit meg a lány számára, amelyről álmodni sem mert.

 

Noam:

http://fc05.deviantart.net/fs70/f/2013/195/1/0/thinking_in_the_dark_by_whisperdolls-d6dgkcx.jpg

Noam és Mena: 

http://fc08.deviantart.net/fs71/f/2014/005/1/c/noam_and_mena_by_whisperdolls-d70yqps.png

Noam és Lex:

http://fc05.deviantart.net/fs71/f/2013/213/8/2/noam_and_lex_by_whisperdolls-d6g70zp.jpgKategória: Minden más (nem anime) | Sorozat: Nincs
Szereplők: Nincs
Jellemzők: Általános, Humor, Misztikus, Romantikus, Sötét | Figyelmeztetések: nincs, Trágár beszéd | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 101 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 366726 | Feltöltve: 2010.03.10 - Frissítve: 2016.02.07 | Megtekintések: 242049
A történet alapvetően sci-fi jellegű, de a hangsúly az érzelmeken és a kapcsolatokon van. A lassan csordogáló cselekmény főhőse Alex Penn, aki egy szerencsétlen véletlen következtében csöppen bele egy csodabogár tudósokból álló kísérleti csoportba. Mivel a "megszöksz" opció nem lehetséges számára, ezért kénytelen alkalmazkodni, és megtalálni a helyét az új környezetben. Amikor a hihetetlen megtörténik vele, és a klasszikus tudomány, amit eddig ismert, csődöt mond, minden segítségre és leleményességére, de legfőképpen támogatásra lesz szüksége. Ezt meg is kapja az új, kissé zizis, de csupa szív társaitól. Ám a képletek sosem ilyen egyszerűek, a külvilág fenyegetése és a titkok állandóan rájuk telepednek.

Kategória: Minden más (nem anime) | Sorozat: Nincs
Szereplők: Nincs
Jellemzők: Sci-fi | Figyelmeztetések: Trágár beszéd | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 32 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 151747 | Feltöltve: 2015.07.18 - Frissítve: 2016.02.07 | Megtekintések: 1273
Volt egyszer egy öt tagból álló csoport, akik az egész iskolát meghódították. Mindenki félt tőlük.

A tanárok sem merték őket megfenyíteni… Aki esetleg mégis megtette, annak az élete örökké megváltozott...Kategória: Anime, Fairy Tail, One Piece | Sorozat: Nincs
Szereplők: Erza Scarlet, Franky, Gazille Redfox, Gray Fullbuster, Juvia Loxar, Kana Alberona, Levi McGarden, Loki/Leo, Lucy Hartfilia, Luxus Dreyar, Makarov Dreyar, Mavis Vermillion, Mirajane Strauss, Monkey D. Luffy, Nami, Natsu Dragneel, Nico Robin, Roronoa Zoro, Sanji, Tony Tony Chopper, Usopp
Jellemzők: Akció, Általános, Humor, Kaland, Paródia, Romantikus | Figyelmeztetések: idegen nyelvi elemek, Kínzás, Trágár beszéd | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 4 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 12961 | Feltöltve: 2016.01.23 - Frissítve: 2016.02.06 | Megtekintések: 246
Az életem egy kegyes hazugságon alapult, melyben hittem, szentül hittem. Olykor azonban elég egy röpke fuvallat, hogy felborítsa a kártyavárat. Néhány perccel ezelőtt még nemes voltam. Most azonban csak egy letűnt kor gentlemane, akinek halottnak kéne lennie. Gyászba borult szívvel álltam az arisztokrácia sírja fölött, és azt kívántam, bárcsak egy mese lenne ez az egész...

Edgár egy huszonéves, nemesi származású ifjú. Jegyese, Tatjána, akit tíz éve nem látott, látogatóba érkezik hozzájuk. Legnagyobb döbbenetére nem emlékszik rá, sőt, "mobilról", "gázsprayről", és hasonló, számára ismeretlen dologról fecseg. És még ő az őrült! Mi hát a valóság? Miért használ ilyen furcsa szavakat, és miért hiszi azt, hogy otthona egy nagy elmegyógyintézet? Talán neki van igaza? Talán senkinek?

Olyan volt, akár egy időutazó, ki e zord
világba pottyant, hol helyét nem leli
S hiába beszélt másokkal közös nyelvet,
Ha nem tudott senkivel szót érteni.


A történet blogja!

Kategória: Minden más (nem anime), Saját regények | Sorozat: Nincs
Szereplők: saját szereplő
Jellemzők: Dráma, Humor, Romantikus | Figyelmeztetések: Nincs | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 6 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 20064 | Feltöltve: 2016.01.09 - Frissítve: 2016.02.06 | Megtekintések: 190
Tamara Parker most kezdi művészettörténészi tanulmányait, John Joke pedig nemrég lett a maffia feje. A lány kénytelen megismerkedni egy számára rettegett világgal, melynek elemi része a prostitúció, a drog, a pénzmosás és az ezekkel járó bűntények.

Történet arról, hogy hogyan tudja egy lány feldolgozni a változást, aki eddig csak a jót ismerte.

Részlet a harmadik fejezetből:

– Most figyelmeztettelek utoljára – sziszegte, és én is sziszegtem, ugyanis lassan, egészen a bugyimig végighúzta a hasamon a kést. Nagyon éles lehetett, több helyen felsértette a bőrömet, amíg el nem emelte a testemtől a fegyvert, levegőt sem mertem venni.

A Hold sápadt fényében láttam, ahogy csúnya szája gonosz vigyorra húzódik, szeme állati vággyal csillogott. Zsebre tette a kést, és felemelkedett. Az övével kezdett babrálni, rajtam pedig elhatalmasodott a pánik. Én ezt nem akartam. Nem így... Nem most... Nem vele... Pláne nem először!


A II. Aranypennán Pirvet Drive/ Legjobb saját történet (18) kategóriában első helyezést ért el.

Képek a történethez a szereplőkről


Kategória: Saját regények | Sorozat: Nincs
Szereplők: Nincs
Jellemzők: Akció, Dráma, Kaland, Romantikus, Sötét, Thriller | Figyelmeztetések: Kínzás, Lemon, Nemi erőszak, Szereplő halála, Trágár beszéd | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 24 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 130481 | Feltöltve: 2015.03.07 - Frissítve: 2016.02.05 | Megtekintések: 5791
Könnyű kis limonádé angyalokkal, démonokkal és emberekkel. Mind baromira igyekeznek túlélni.
Chase egy rebellis angyal, akit büntetésként a Földre száműznek emberi alakban, a képességei nélkül. Általa megismerkedhetünk néhány fura fazonnal, többek közt egy macskával és egy nem túl harmonikus harmónia angyallal.

"Chase megvetette az embereket. Ez alapvetően nem lett volna különösebben kirívó, vagy elítélendő dolog. Sőt, valljuk be, meglehetősen gyakori jelenség a „minél több emberrel találkozom, annál jobban szeretem a kutyámat” hozzáállás. De az ő esetében ez egy eléggé hátráltató tényező volt. Chase ugyanis angyal volt. Őrangyal, ami azt illeti."

Kategória: Saját regények | Sorozat: Nincs
Szereplők: Nincs
Jellemzők: Fantasy, Humor, Kaland, Misztikus, Romantikus | Figyelmeztetések: Nemi erőszak, Trágár beszéd | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 9 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 24766 | Feltöltve: 2015.12.17 - Frissítve: 2016.02.05 | Megtekintések: 832
Seren, történetünk főszereplője, teljességgel utálja az egész világot. Szegény, mocskos és még magányos is. A peremvidéken éli nyomorult életét, miközben a gazdagok az óriási fallal körülvett városban szórakoznak és bűnöznek. Seren, bután azt hiszi, az egész világegyetem ennyiben összefoglalható. Azonban hamarosan rá kell jönnie, hogy olyan dolgok lapulnak a háttérben, melyek mellett az általa eddig felfogott világ, a griffekkel és unikornisokkal, teljességgel eltörpül.

 

          Egy ősi harcos legendája üti fel a fejét a tudatlan világban, egy olyan legenda, mely évmilliók óta el volt titkolva az emberiség elől, mert megdöntheti egész eddigi történelmünk és vallási mivoltunk alapjait.

 

          A mítosz szerint, Lucifer földre hullása után, egy hős harcos több ezer éven és életen át harcolt vele, különböző végkimenetelű csatákban, mígnem a katona "elaltatva" a gonoszt, emberi testbe zárta, hogy úgy érje utol a végzet.

 

 

De mi van, ha Lucifer végzete nem a halál, hanem amitől ennél is jobban fél s retteg... az emberi érzelmek.Kategória: Minden más (nem anime) | Sorozat: Nincs
Szereplők: Nincs
Jellemzők: Általános, Fantasy, Kaland, Misztikus, Romantikus | Figyelmeztetések: Kínzás, Lemon, Szereplő halála, Trágár beszéd | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 1 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 4894 | Feltöltve: 2016.02.03 - Frissítve: 2016.02.04 | Megtekintések: 24
Vadonatúj Yugioh spin-off. Új szereplőkkel, kártyákkal, történettel.Kategória: Yu-Gi-Oh | Sorozat: Nincs
Szereplők: Nincs
Jellemzők: Akció, Fantasy, Humor, Misztikus, Romantikus | Figyelmeztetések: Nincs | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 2 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 9454 | Feltöltve: 2016.01.25 - Frissítve: 2016.02.03 | Megtekintések: 42
BEFEJEZETT!  ItaSaku. Mi történik akkor, ha beleszeretsz a mostohanővéred szeretőjébe, aki ráadásul egy hatalmas nőcsábász hírében áll, és a helyi szívtipró a hosszú fekete hajával és ónixszemeivel?

Mit teszel, ha ez a szívtipró közli veled: Úgyis megszerezlek?

Mit teszel, ha egyszer csak rádöbbensz: bizony te is akarod, hogy ez a macsó, minden baj, akadály és galiba ellenére, megszerezzen?

 Te mit tennél?

 Lemondanál a szerelemről a mostohád kedvéért, vagy a végsőkig küzdenél érte?

 

Lightos ItaSaku, némi cicázással, szexuálisan túlfűtött jelenetekkel és csavarokkal megfűszerezve.

 

 

Facebook oldalam

 Kategória: Anime, Naruto | Sorozat: Nincs
Szereplők: Deidara, Haruno Sakura, Uchiha Itachi, Yamanaka Ino
Jellemzők: Humor, Romantikus | Figyelmeztetések: Lemon, Trágár beszéd | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 10 | Befejezett: Igen | Szavak száma: 33520 | Feltöltve: 2015.09.05 - Frissítve: 2016.02.03 | Megtekintések: 4534
Néha maga alá temet az élet a maga összes gondjával, és döntened kell, merre indulsz tovább. De először is, fel kell mérned, hogy hol is tartasz igazán.

Van még remény? Vagy valaki azt már elvette? Átment rajtad az élet úthengere és ebbe bele is haltál? Vagy te magad ölted meg magad? Mondd, te hol tartasz?Kategória: Minden más (nem anime), Novellák | Sorozat: Nincs
Szereplők: saját szereplő
Jellemzők: Sötét | Figyelmeztetések: Nincs | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 1 | Befejezett: Igen | Szavak száma: 1359 | Feltöltve: 2016.02.02 - Frissítve: 2016.02.03 | Megtekintések: 8
Egy kis szösszenet, ami eszembe jutott egyik nap. Vicceset próbáltam írni, remélem jól sikerült. ^^'

Kategória: Minden más (nem anime), Novellák | Sorozat: Nincs
Szereplők: Nincs
Jellemzők: Általános, Drabble, Humor | Figyelmeztetések: Trágár beszéd | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 1 | Befejezett: Igen | Szavak száma: 565 | Feltöltve: 2016.02.02 - Frissítve: 2016.02.03 | Megtekintések: 52
Mit tehet egy 17 éves, nagyvárosi lány, ha az anyja lepasszolja Konohába a plázacica unokatesójához, akivel már évek óta nem is beszélnek?

új suli, új barátok, új ellenségek...

Miyu 6 éve gitározik.
Hamar kiderül, hogy az új iskola is tele van tehetséges zenészekkel. Ott van például az Akatsuki nevű rockbanda, akik már 3 éve minden alkalommal megnyerik az iskola tehetségkutató versenyét, és éppen új gitárost keresnek. Naná, hogy felfigyelnek a tehetséges új diákra, csakhogy Miyu végül visszautasítja őket. Kezdődik az ellenségeskedés, Miyu gondol egyet, összeszedi a suli zenélni tudó diákjait és alapít egy saját rock bandát, azzal a szent elhatározással, hogy idén ők nyerik meg a tehetségkutatót...

"Négy éves koromban azt mondtam anyámnak, hogy ha felnövök, rockzenész akarok lenni. Azt mondta, a kettő együtt nem megy."

(Gaara x Miyu)

** 26. fejezet feltöltve **Kategória: Naruto | Sorozat: Nincs
Szereplők: Aburame Shino, Deidara, Haruno Sakura, Hatake Kakashi, Hidan, Hoozuki Suigetsu, Hyuuga Hinata, Hyuuga Neji, Inuzuka Kiba, Jiraiya, Kakuzu, Kankuro, Kisame, Konan, Namikaze Minato, Nara Shikamaru, Orochimaru, Pein, Rock Lee, Sabaku no Gaara, Sasori, Temari, Tenten, Tobi, Tsunade, Uchiha Itachi, Uchiha Sasuke, Uzumaki Naruto, Yamanaka Ino, Zetsu
Jellemzők: Dráma, Humor, Kaland, Romantikus | Figyelmeztetések: Kínzás, Szereplő halála, Trágár beszéd | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 26 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 92808 | Feltöltve: 2014.01.14 - Frissítve: 2016.02.02 | Megtekintések: 12290