Charity
Jul 31, 2015 23:17:47
Egy-két évig adminszűrő nélkül futott az oldal, de a bevezetése után egy rövidebb ideig is kerülhettek még fel olyanok, amik a mostani szűrőn már nem jutnának át.
Shokora
Jul 31, 2015 23:03:18
*előre is köszönöm a választ! ^^
Shokora
Jul 31, 2015 23:02:45
Hali, lenne egy kérdésem! Szóval, láttam a minap egy olyan történetet, amiben minden szóban van egy hiba... már elég régi. Szóval, régebben nem ellenőrizték le a fejezeteket? :D Már egy ideje érdekel*
Pelargonie
Jul 31, 2015 22:42:49
* kérem írjon nekem egy új üzenetet, de aláírással. :D Bocsánat az offért. :)
Pelargonie
Jul 31, 2015 22:41:47
Sziasztok! Valaki írt nekem egy e-mailt a mai este folyamán, de nem írta alá a nevét, és amikor válaszoltam, azt a rendszerüzenetet kaptam, hogy a felhasználó nem létezik. Ha ez a személy magára ismer
Nikane-chan
Jul 31, 2015 21:11:26
Haliztok! Éppen azon gondolkodom, hogy a GHQ a Guilty Crownban, most jó, vagy gonosz, vagy mindkettő? :)
Gfg
Jul 31, 2015 15:32:31
Sziasztok :)
Charity
Jul 31, 2015 13:21:21
Ahogy mondod. :) A helyesírási hibákkal teletömött történetek olvashatatlanok és élvezhetetlenek, és például a vesszők hiányában többértelműek a mondatok.
Mikaze Ai
Jul 31, 2015 13:01:58
Sziasztok! :) Azt szerettem volna megkérdezni, hogy hogyhogy ilyen nagy hangsúlyt fektetnek ezen az oldalon a helyesírásra? A színvonal miatt kell, hogy nagyon kevés hiba legyen egy-egy történetben?
Becca-R
Jul 29, 2015 22:52:22
Nagyon szívesen!:)
Chat frissítése
Lektor- és adminválogató || Kritikamanók
Frissített történetek az előző 7 napban. RSS
Történetek

Angelina Rosalie Montgomery... De biztos, hogy ez az igazi neve?
Angelina titkárnőként dolgozik egy irodaházban, azonban véletlenül egy bűntény felfedezőjévé válik, pár pillanat alatt romba dől az élete, és megindul a hajsza a túlélésért. Egy szerencsés véletlen során megmentik őt, és később rájön, hogy egész addigi élete hazugság volt, és ő valójában a vámpírok közé tartozik.
Vajon meg tud majd birkózni a rá leselkedő veszélyekkel? Boldog lehet azzal a férfival, akibe beleszeretett?
Mindent megtudsz, ha benézel!

Kategória: Saját regények, Vámpír-mese | Sorozat: Nincs
Szereplők: Nincs
Jellemzők: Fantasy, Romantikus, Sötét | Figyelmeztetések: Lemon, Szereplő halála, Trágár beszéd | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 19 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 71363 | Feltöltve: 2013.04.04 - Frissítve: 2015.08.01 | Megtekintések: 6354
Victor Haxen és Eloise Butler jól megvannak együtt. Egyetlen, de állandó nézeteltérésük abból ered, hogy míg a lány békés családi körülmények között él, a fiú ezt egyáltalán nem mondhatja el magáról.

Victornak szokása szándékosan verekedésekbe keveredni. Eloise ezt nem nézi jó szemmel, de ismerve a fiú hátterét inkább nem avatkozik közbe.

Az érettségi előtt néhány héttel, az új közös élet küszöbén azonban történik valami. Victor és Eloise között egy veszekedés elmérgesedik, és a vége nagyot csattan.

Vajon Eloise képes lesz megbocsátani Victornak? Kibékülnek? Képesek lesznek ezen felülkerekedni? - merülnek fel a kérdések. De a fontosabb, ezt megelőző kérdés az, hogy egyáltalán melyiküknek van igaza?

Kategória: Minden más (nem anime), Saját regények | Sorozat: Nincs
Szereplők: saját szereplő
Jellemzők: Általános, Dráma, Romantikus | Figyelmeztetések: nincs | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 3 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 6341 | Feltöltve: 2015.07.08 - Frissítve: 2015.07.31 | Megtekintések: 174
Vajon mennyire becsülnek egy bukott sportolót a zsenik?

És vajon a zsenik árnyékában mennyire tud kilábalni a romokban álló önérzetéből egy sebzett és labilis lány?

„egy ilyen későn nyíló növényfajta voltam, egy mimóza és egy vénusz légycsapójának közös gyermeke”

„Kíváncsi voltam Aominére, vagy legalábbis arra, hogy ez a mogorva fickó milyen lenne egy jó vereség után. Remélem egyszer a saját szememmel láthatom, ahogy életre kel.”

„Életemben először álltam Murasakibara elé. Ő volt a kamion a reflektorral én pedig a lemerevedett őzike. Teljesen lehengerelt.”

Kategória: Kuroko no Basket | Sorozat: Nincs
Szereplők: Aida Riko, Akashi Seijuurou, Alexandra Garcia, Aomine Daiki, Hanamiya Makoto, Hyuga Junpei, Izuki Shun, Kagami Taiga, Kise Ryouta, Kiyoshi Teppei, Kuroko Tetsuya, Midorima Shintarou, Momoi Satsuki, Murasakibara Atsushi, Takao Kazunari
Jellemzők: Humor, Romantikus | Figyelmeztetések: idegen nyelvi elemek, Spoiler, Trágár beszéd | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 2 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 8845 | Feltöltve: 2015.07.27 - Frissítve: 2015.07.31 | Megtekintések: 147
MELLÉKTÖRTÉNET, ajánlom elolvasni!


 

Cecil egy bostoni középiskolás srác, akinek egyszerűen nem megy az élet. Tizenhét éves, de még sosem csókolózott, egyetlen barátja van, de sokszor őt is jobban érdekli a YouTube-os népszerűség, minthogy törődjön vele, és még a kedvenc innivalója is kifogyott a hűtőből. Él-hal a videójátékokért és a virtuális világ az ő valódi élettere, ahol végül is szerez egy barátot. Egy barátot, akibe beleesik, mielőtt észrevehetné. De amikor rájön, hogy nem egy lánnyal akadt össze, az élete egyetlen biztos pontja, a nemi identitása is teljesen összezavarodik, mert nem akar elszakadni tőle. Mindemellett az iskolába folyamatos zaklatásoknak van kitéve, és akad egy srác, aki csak azért sem száll le róla.

Te mit tennél ebben a helyzetben?

A történetben érintett fandomok:
Team Fortress 2
Welcome to Night Vale
és összességében a YouTube-os és Steames közösségek

A TÖRTÉNET FACEBOOK CSOPORTJAKategória: Saját regények | Sorozat: Nincs
Szereplők: Nincs
Jellemzők: Romantikus | Figyelmeztetések: idegen nyelvi elemek, Kínzás, Shounen-ai, Spoiler, Trágár beszéd, Yaoi | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 58 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 331012 | Feltöltve: 2014.02.26 - Frissítve: 2015.07.31 | Megtekintések: 41560
Egy világ, amelyet két ellenséges banda irányít a felszín alatt…

 

Kuromizumi

 

„– Menjetek, és kapjátok el a lányt! Most kivételesen élve kell, mert értékes információk vannak a tulajdonában, tehát gondoskodjatok arról, hogy így is jusson el idáig. Mire vártok még?

 

 és Ginkarasu

 

„ – A lány nem juthat a kezükbe, különben sok ezer emberrel együtt nekünk is végünk. Meg kell védenünk minden erőnkkel, mielőtt a mészárlás kegyetlensége vörösre festené Tokyo utcáit!”

 

 

Egy titok, amelyet még az illetékes személy sem tud…

 

 „– Mégis miről beszélsz? Nincs a tulajdonomban semmi olyan, ami nekik kellene. Csak egy átlagos lány vagyok, nem átlagos szülőkkel.”

 

 

A múlt, amely lassan felemészt és magába szippant…

 

 „– Ne… menj… el… Szükségem van rád! Szer…”

 – Megölted őket! Te megölted a családunkat!”

 

Egy kis humor, amely segít túlélni…

 

„– Itachi, ereszd el végre a nyakamat, mert fulladásos agyhalált kapok tőled!

– Mit mondtál? Nem hallom tisztán a szavaidat!

– Ereszd el a nyakamat!

– Ereszd el a farkamat? Hol jár az eszed neked, te látens? Közöm sincs a farkadhoz!

– A nyakamat!

– Hasadat? Itt vagyunk ebben az idilli helyzetben, te meg a hasadra gondolsz? Hogy lehetsz ilyen tapló, ember?”

 

Barátok, akik mindvégig elkísérnek az utadon…

 

„– Nem hagyhatjuk, hogy baja essen!”

 

 

Egy kis romantika, amely megmutatja az élet napos oldalát…

 

„– Fekete haj, kidolgozott test, abszolúte férfias beállítottság, jól bánik a stukkerekkel, van humora és még intelligens is. Kár, hogy egy kőbunkó, akit legszívesebben…

– Az ágyadban tudnál.

– Igen, ott is!”

 

És a fájó valóság, amely végül összeroppant…

 

„Azért születtem, azért hoztak létre mesterséges úton, hogy végül a világ legveszélyesebb és legbiztosabb fegyverét adják ki a kezeik közül. Semmi sem igaz az eddigi életemből! Még a szüleim sem azok, akik annak vallják magukat! Buta vagyok… hiszen még szüleim sincsenek. Csak egy értékes fegyver vagyok egy szervezet kezében. Egy fegyver, amely ismeri a világon fellelhető összes materiális és immateriális anyagot, a létező összes technológiát; amely hajszálpontos stratégiákat készít; melynek a fejében az összes pusztító és gyógyító információ ott van; amely úgy szolgál, mint egy élő computer. Még csak létjogosultságom sincs ezen a földön…”

 

Sakura Haruno…

 

„Titkok, menekülés, gyilkosság, gyengeség. Maffia, megvédendő, értékes objektum. Sasuke, naiv, elnökjelölt lánya. Címek, címkék, amelyek mások által megbélyegeznek, meghatároznak. Kulcsszavak, amelyek a felszínen hozzám kötődnek. Egy értékes tárgy vagyok mások szemében. De mi lesz a lényemmel? Mi van, ha a lelkem a címkék porfelhőiben útközben elveszik véglegesen?”

 

Itachi Uchiha…

„ Szar dolog, ha a múltad nem tud elengedni – sóhajtott egy nagyot a pillanatnyi hatásszünet után, majd hogy erőt gyűjtsön, vett egy mély lélegzetet. – Én már öltem. Több tucatnyi ember vére tapad a kezemhez. Több tucatnyi ember sikolya kísért éjjelente…”

 

Sasuke Uchiha…

„A gyilkos és a naiv lány. A bátyám és a nő, aki valaha szeretett. Meg kell ölnöm őket. És én élvezni fogom…”

 

 Dráma, romantika, humor és akció. Titkok, felszín alatti egyezségek és küzdelem. Menekülés Japánon keresztül egészen New Yorkig. Felemelkedés, elbukás, végül újabb felemelkedés. A kérdés az egész út során csupán az:

– Meddig bírod még?

 

Egy hol könnyedebb, hol filozofálgatósabb történet tőlem, nektek.

 

 Jó szórakozást hozzá!

 

 Kategória: Anime, Naruto | Sorozat: Nincs
Szereplők: Deidara, Haruno Sakura, Hatake Kakashi, Hidan, Hoozuki Suigetsu, Hyuuga Hinata, Hyuuga Neji, Inuzuka Kiba, Jiraiya, Kankuro, Kisame, Konan, Namikaze Minato, Nara Shikamaru, Orochimaru, Pein, Rock Lee, Sabaku no Gaara, Temari, Tobi, Tsunade, Uchiha Itachi, Uchiha Sasuke, Uzumaki Kushina, Uzumaki Naruto, Yamanaka Ino
Jellemzők: Akció, Dráma, Humor, Romantikus, Sci-fi, Sötét | Figyelmeztetések: idegen nyelvi elemek, Kínzás, Lemon, Nemi erőszak, Szereplő halála, Trágár beszéd | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 1 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 5196 | Feltöltve: 2015.07.31 - Frissítve: 2015.07.31 | Megtekintések: 49
"A szüleimmel minden vágyunk az volt, hogy vidékről a gyönyörű Tokióba költözhessünk. Ez az álom idén nyáron vált valóra."

"A nyár nagyon hamar eltelik, és itt állok az új iskolám előtt. A suli nem úgy néz ki, mint egy átlagos iskola inkább úgy, mint egy kastély. Mivel ez egy kastélyszerű építmény, a hideg kiráz, ha csak ránézek, és még bent se vagyok. Távolból csak a magas tornyai látszanak. Miért ilyen vámpíros-feeling jut róla az eszembe, ha ránézek?"Reita x Ruki

Kategória: Minden más (nem anime), Együttesek | Sorozat: Nincs
Szereplők: Nincs
Jellemzők: Általános, Dráma, Romantikus | Figyelmeztetések: idegen nyelvi elemek, Shounen-ai, Trágár beszéd, Yaoi | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 1 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 836 | Feltöltve: 2015.07.31 - Frissítve: 2015.07.31 | Megtekintések: 24
Yusuke és barátai újra harcba szállnak a béke érdekében.

Történetünk ott folytatódik ahol az anime befejezte.
Yusuke kisebb-nagyobb bonyodalmak után, végre feleségül veszi Keikót.

Elkezdődik számukra a boldogság és béke korszaka.
Így telik el tíz év, és új ellenség jelenik meg.

Egy nap három követ érkezik hozzá az Alvilágból, akik szerint az új ellenség mind a három világot uralni akaja.

Yusuke először nem akar harcolni, de miután családja veszélybe kerül, újra harcba száll a barátaival együtt.

Vajon Yusuke elég erősnek bizonyul, hogy legyőzze az új ellenséget?

Na és az ellenség, mit akar valójában?

Titok lappang a háttérben, melyet Yusukének és társainak kell kiderítenie.

Ha kiváncsiak vagytok, olvassátok el!Kategória: Anime, Yu Yu Hakusho | Sorozat: Nincs
Szereplők: Botan, Genkai, Hiei, Kayko, Kazuma Kuwabara, Koenma, más szereplo, Mukuro, Youko Kurama / Suichi Minamino, Yukina, Yusuke Urameshi
Jellemzők: Akció, Kaland, Romantikus | Figyelmeztetések: idegen nyelvi elemek | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 9 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 23770 | Feltöltve: 2013.05.07 - Frissítve: 2015.07.31 | Megtekintések: 1867
Mollyt nehezen érinti a szülei válása, az pedig még inkább megviseli, hogy az anyja új szerelme és annak fia beköltözik az egykor meghitt családi fészeknek számító házba. Raven igyekszik megkedveltetni magát újdonsült mostohatestvérével, ám nincs könnyű dolga.

A lány kezdetben ellenséges, végül mégis belátja, hogy Raven egyáltalán nem olyan szörnyű alak, mint amilyennek gondolta. A két fiatal a fiú kitartásának és megannyi közös programnak hála egyre közelebb kerül egymáshoz, mígnem a kapcsolatuk fordulóponthoz érkezik.

 

Mindkettejükben felmerül a kérdés. Bűn lenne, ha mostohatestvérségük ellenére egymásba szeretnének?Kategória: Minden más (nem anime), Saját regények | Sorozat: Nincs
Szereplők: saját szereplő
Jellemzők: Általános, Dráma, Humor, Romantikus | Figyelmeztetések: nincs | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 2 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 3336 | Feltöltve: 2015.07.24 - Frissítve: 2015.07.31 | Megtekintések: 290
Végy egy Narát, aki képtelen mozgásra bírni az árnyékát. Adj hozzá egy Hyuugát, aki átlát mindenen, de minek? Fűszerezd egy szófosóval, aki a ninjutsut csak hírből ismeri. Öntsd nyakon egy tanárrá avanzsált Morino Ibikivel. Egy csipetnyi szerencsétlenség, csak ízlés szerint...

Hölgyeim és Uraim, Konoha, ha nem is büszkén, de reménykedve prezentálja legújabb... művét. Egy csapat, ahol valahogy senki sincs a helyén... de hosszú még az út. Nos...

Vigyázz... kész... Tizenkettes!

Kategória: Naruto | Sorozat: Nincs
Szereplők: Nincs
Jellemzők: Akció, Általános, Dráma, Humor, Kaland | Figyelmeztetések: Trágár beszéd | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 7 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 20774 | Feltöltve: 2015.06.17 - Frissítve: 2015.07.31 | Megtekintések: 1102
Grindelwald.

„Mindenki, aki meghallja ezt a nevet megborzong a rettenettől, s azonnal vérrel teli képek jelennek meg a szeme előtt. Halottak ezrei, akiket ártatlanul kínoztak meg, s pusztítottak el.”

 

Hermione Grindelwald, miközben próbálja túlélni apja őrületét egyre jobban belebonyolódik annak ügyeibe, míg egyszer csak rádöbben, hogy már ő is egy az emberei közül, sőt az egyik legjobb. Egy nap azonban megkapja élete egyik meghatározóbb küldetését; be kell férkőznie a Roxfort falai közé. 

 

 Kategória: Harry Potter | Sorozat: Nincs
Szereplők: Albus Dumbledore, Bellatrix Black, Hermione Granger, Voldemort
Jellemzők: Akció, Általános, Dráma, Horror, Romantikus, Sötét, Thriller | Figyelmeztetések: idegen nyelvi elemek, Kínzás, Lemon, Szereplő halála, Trágár beszéd | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 1 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 2087 | Feltöltve: 2015.07.30 - Frissítve: 2015.07.31 | Megtekintések: 2
Kényszerházasság.

Letűnt századok fogalma. Házasság vagyoni, hatalmi, politikai érdekből. Házasság szerelem nélkül. Házasság érzelem nélkül. Házasság, amiben nincs gyengédség, nincs jövő… Házasság, ami nem szövetség. Hanem szerződés.

Elképzelhetetlen, ugye? Primitív szokás, az emberi jogok, az érzelmek sárba tiprása. Ma már elképzelhetetlen. Vagy mégsem?

Szereted. Mi a fontosabb? Hogy vele légy? Hogy boldog légy? Vagy, hogy biztonságban tudd? Feladod a jövőt… a közös jövőt, amit mindketten láttatok, hogy megvédd?

Sosem akartál családot. És mi van, ha muszáj?

Házasság, ahol semmi sem igazi, semmi sem őszinte… ahol nem te döntesz.

Függönyt fel.

Kategória: Minden más (nem anime), Saját regények | Sorozat: Nincs
Szereplők: saját szereplő
Jellemzők: Általános, Dráma | Figyelmeztetések: Trágár beszéd | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 23 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 116516 | Feltöltve: 2015.03.05 - Frissítve: 2015.07.31 | Megtekintések: 2409
Van, hogy valaki szerelmes lesz... Ezt nem tudjuk írányítani... Ezt történik Rukival is, és emiatt teljesen megváltozik, ami Reitát nem kicsit idegesíti is...

The GazettE fanfic

RukixReita párosítás

FOLYTATÓDIK!


Kategória: Minden más (nem anime), Együttesek | Sorozat: Nincs
Szereplők: Nincs
Jellemzők: Általános, Dráma, Humor, Romantikus | Figyelmeztetések: idegen nyelvi elemek, Shounen-ai, Trágár beszéd, Yaoi | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 3 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 7440 | Feltöltve: 2009.10.11 - Frissítve: 2015.07.31 | Megtekintések: 684
Vegyünk egy lányt, aki odavan a természetfeletti dolgokért, de ugyanakkor úgy is hiszi, hogy ez az egész csupán kitaláció.

Milyen is lenne az, ha álmaink vámpírja szerelmet vall, magával ragad egy démon, esetleg egy más, nagy erejű teremtmény örök szerelmet esküszik nekünk? Hatalmas erő, megállíthatatlanság, szabadság. Jól hangzik, igaz? Tamarának is tetszene... egészen addig, ami részese nem lesz egy másik világnak. Mert bizony minden jóban van valami rossz is.

Futottam egy dimbes-dombos vidéken. Vigyorogva rohantam a térdig érő fűben, ami folyamatosan csiklandozta a lábaimat. Az egyik kis dombról teljes erőből futottam le, míg a végén átugrottam egy nagyobb botot. Teljesen idillikus helyen voltam. Ekkor ébredtem fel. A bal lábam önkéntelenül rúgott egy nagyot, ami félbeszakította a már túlságosan tökéletes álmomat. Ember, ki akart rétekről meg dombokról álmodni? Lustán másztam két lépést az ágyamon a lámpa felé. Otthon, a lakberendezésnek hála, már nem az ágy mellett helyezkedett el a lámpa, hanem a lábánál.

A szobát azonnal, a lila lámpaburának hála, barátságos fény terjengett szét. Ezt a biztonságot azonban a torkom mélyéről jövő, erőteljes sikoly egészítette ki. Azonnal hátrébb vetettem magam az ágyon, mikor megláttam a tükröm előtt terpeszkedő szörnyszülöttet. A lábai és kezei kifordulva tartották meg a törzsét. A fejét természetellenes módon hátrafordítva kémlelt engem. A szemei helyén csak két nagy fekete pötty volt, míg a száját pár öltéssel varrták össze. Így jár az, akinek olyan élénk a fantáziája, hogy a horrorfilmekből összerakva elképzeli a számára legijesztőbb lényt.
- Örülök, hogy veleeem találkoztál eeeelősször… !- vonította a vérfagyasztó tünemény a szoba másik végében.


A lektorálásért köszönet kuroInunak!

Köszönöm a több, mint 9000 megtekintést! :)

Kategória: Minden más (nem anime), Saját regények, Vámpír-mese | Sorozat: Nincs
Szereplők: Nincs
Jellemzők: Akció, Fantasy, Horror, Humor, Kaland, Misztikus | Figyelmeztetések: Kínzás, Lemon, Szereplő halála, Trágár beszéd | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 66 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 277539 | Feltöltve: 2013.11.29 - Frissítve: 2015.07.31 | Megtekintések: 10644
Vers, amit Dante: Isteni színjátéka ihletett meg.Kategória: Versek | Sorozat: Nincs
Szereplők: Nincs
Jellemzők: Drabble, Dráma, Misztikus, Sötét | Figyelmeztetések: Kínzás, Szereplő halála | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 1 | Befejezett: Igen | Szavak száma: 70 | Feltöltve: 2015.07.30 - Frissítve: 2015.07.31 | Megtekintések: 1
Carter Rose Hanlon soha nem volt átlagos. Rókavörös hajával már óvoda óta felhívta magára figyelmet, és pajkos ír akcentusával, kacér természetével minden társaság központjává vált elég könnyen. Egyetemista életmódjába szinte minden belefért: drogok, alkohol, alkalmi szex a volt pasival, vagy valamilyen pasival - élte a fiatalok gondtalan életét.

Aztán egy baleset mindent megváltoztatott.

Mit tennél ha egyik pillanatról a másikra rejtélyes lényeket látnál mindenhol? Megőrülnél? Na, és mi van a nagyapja smaragd gyűrűjével?

Útján démonok, boszorkányok, barátok, ellenségek kísérik – és az idő előrehaladtával egyre inkább úgy tűnik, hogy a gyűrű tehet mindenről. Borzongás. Misztikum. Kéj. Ellen tudsz állni?

Kategória: Minden más (nem anime), Saját regények | Sorozat: Nincs
Szereplők: Nincs
Jellemzők: Akció, Dráma, Fantasy, Horror, Kaland, Misztikus, Romantikus, Sötét, Thriller | Figyelmeztetések: Kínzás, Lemon, Szereplő halála | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 1 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 2727 | Feltöltve: 2015.07.30 - Frissítve: 2015.07.31 | Megtekintések: 10
Szakítás. Azt mondják, ha egy ajtó bezáródik, kinyílik egy másik... de azért finomabban is bezárhatták volna azt az ajtót. Ezen történet, egy szakítás gyászáról szól. Napló-levélregény, melyben a szeretet nő leveleket ír, szerelmének, pontosan tudva, hogy ezek a levelek sosem találnak olvasóra.Kategória: Minden más (nem anime) | Sorozat: Nincs
Szereplők: Nincs
Jellemzők: Általános, Dráma, Romantikus | Figyelmeztetések: nincs | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 3 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 2436 | Feltöltve: 2015.07.23 - Frissítve: 2015.07.31 | Megtekintések: 37
A történet kb. 70 évvel a Bleach cselekménye előtt játszódik. Sayu/Sakura Vasto Lorde-ként él Hueco Mundóban a családjával. Sokan vadásznak rá a hatalmas lélekenergiája miatt, ő pedig utálja magát ezért, de tovább harcol az életére törőkkel. Egy nap megismerkedik valakivel...

Kategória: Anime, Bleach | Sorozat: Nincs
Szereplők: Ulquiorra Schiffer
Jellemzők: Akció, Általános, Humor, Romantikus | Figyelmeztetések: idegen nyelvi elemek, Kínzás, Szereplő halála | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 1 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 1351 | Feltöltve: 2015.07.30 - Frissítve: 2015.07.31 | Megtekintések: 9
Nefret, Egyiptom hercegnője és egyben Atemu nővére is, akit egy nap elrabol Bakura, a Tolvajok Királya. A fiatal nő kénytelen megszokni a tolvajok életét, ami teljesen ellentétben áll azzal a luxussal, ami eddig körülvette őt. Egy idő után beleszeret a tolvajba, majd nem sokkal később kiderül, hogy nem ez az egyetlen gond, amivel szembe kell néznie, ugyanis gyermeket vár.

Mahado, Egyiptom egyik főpapja, és egyben Atemu gyermekkori barátja is, aki elköveti azt a hibát, hogy még kamaszkorában beleszeret Nefretbe, aki viszont észre sem veszi őt. Később minden erejével azon igyekszik, hogy kiszabadítsa a hercegnőt Bakura fogságából. Miután ez sikerül, a fáraó elé járul, hogy eljegyezhesse a nőt, amivel távol tarthatná tőle a tolvajt, azonban Nefret ezt elég vegyes érzésekkel fogadja.

Malik, egy rég elfelejtett, kamaszkori jegyes, aki úgy dönt, ideje érdekházasságba lépnie a hercegnővel, hogy megvédhesse birodalmát az ellenségtől. Útra kerekedik hát, hogy mindent még bonyolultabbá tegyen.

Vajon, ki lesz Nefret férje? A tolvaj, akitől a gyermeket várja? Vagy a pap, aki rangjához egyáltalán nem méltó? Esetleg az újonnan felbukkant herceg, akivel soha egy szót sem váltott? Olvasd el. és kiderül :-)

Kategória: Yu-Gi-Oh | Sorozat: Nincs
Szereplők: Bakura, Joey, Seto, Tristan, Yugi
Jellemzők: Általános, Fantasy, Romantikus | Figyelmeztetések: Nemi erőszak | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 67 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 149112 | Feltöltve: 2014.07.15 - Frissítve: 2015.07.31 | Megtekintések: 9073
Különböző körzetekre lett osztva a főváros. A 4.körzetben viszont egy középiskolás lány sejti, hogy a legjobb barátnője egy ghoul, akire a CCG vadászik... azért, mert ő nem egy ember. A történetet tovább bonyolítja, hogy a mi kis emberi főszereplőnk megtetszik egy ghoulnak, de sajnos nem ígérkezik jó ötletnek, hogy egy ember ghoult válasszon párjának.

Egyáltalán kik a ghoulok? Gonoszak vagy jók? A CCG az a szervezet, ami maga a megváltás? Ki lehet tartani a barátok mellett úgy is, hogy titokban a magunkfajták a táplálékuk? Lehet szeretnie egy ghoult, aki éhes? És egy ghoul képes szeretni?

A Tokyo Ghoul című animére alapozott fanficcemből minden kiderül!

Figyelem! A történetem az anime 1.része előtt játszódik nem sokkal.

Ezen a linken keresztül tudtok értesülni a történetekkel kapcsolatos érdekességekről, hírekről, illetve a következő fejezetek megjelenésének időpontjáról: ­XxX Kasumi XxX


Kategória: Anime | Sorozat: Nincs
Szereplők: Nincs
Jellemzők: Általános, Dráma, Fantasy, Misztikus, Romantikus, Sötét | Figyelmeztetések: Nincs | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 5 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 18472 | Feltöltve: 2015.07.22 - Frissítve: 2015.07.31 | Megtekintések: 497Életképek by DeiLove (nem korhatáros) [Kritikák - 4]

Budapest, napjainkban.
Semmi különös, semmi átlagon felüli vagy átlagon aluli, csak a hétköznapok sokszínűsége, képek négy szereplő életéből.
Netti, egygyerekes titkárnő, aki a szabadidejében vadászni jár.
Zsó, frissen érettségizett művészpalánta, az egyetem előtti nyarat pihenéssel akarja tölteni.
Arni, tájrendezői diplomás, könyvtárban dolgozó huszonéves.
Bint, újságíró, négy év után tér vissza a magyar fővárosba.
A történetek nem feltétlenül függenek össze, habár a szereplők találkozhatnak, sőt régebbről is ismerhetik egymást - hiszen kicsi a világ, mint a mondás tartja.

Kategória: Novellák, Saját regények | Sorozat: Nincs
Szereplők: Nincs
Jellemzők: Általános, Drabble, Humor, Romantikus | Figyelmeztetések: nincs, Szereplő halála | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 6 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 4763 | Feltöltve: 2015.03.15 - Frissítve: 2015.07.30 | Megtekintések: 114
„ - Biztos vagy benne? - Oewa hangja különösen csengett, úgy tűnt, mintha még mindig azt remélné, meggondolom magam. Nagy levegőt vettem, szívem bizonytalan ideig most ostromolta utoljára üreges bordáimat. Készen állok vajon...?”

Ekkor jön létre Mira Shelter, aki, mint kiderül, egyáltalán nem az, akinek látszik. Mira keres valakit, valakit, akit nagyon rég elvesztett. Miközben ezt a valakit keresi, belebotlik egy igen fura társaságba – és ez a társaság melyik más társaság lehetne, mint Kurosaki Ichigo, meg népes baráti köre?

Kövesd Mirát, hogy végére járhass ennek a rejtélynek: „Milyen az, ha kétszer szeretsz bele ugyanabba az emberbe?”

Azonban a békés egymásra találást megzavarja egy igen jelentős problémaforrás: Aizen és a világvégéje. Vajon mi sül ki belőle?

Ha érdekel, olvasd el!

*****

„ Ez egy kitalált történet!
Az itt leírtak eltérhetnek a valóságtól/ anime és manga eredeti cselekménytől...
SZÓVAL FOGD BE ÉS FIGYELJ!!!”

- Samurai Champloo

Kategória: Bleach | Sorozat: Nincs
Szereplők: Nincs
Jellemzők: Nincs | Figyelmeztetések: idegen nyelvi elemek | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 23 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 86646 | Feltöltve: 2014.04.15 - Frissítve: 2015.07.30 | Megtekintések: 4064
*


„Mindenki azt hiszi, hogy emlékezni akarok. Pedig nem. Tévednek. Mert én olyan ember vagyok, aki hisz a Sorsban, és ha a Sors úgy döntött, hogy az életem egy bizonyos szakaszára nem kell emlékeznem, annak oka van. Én pedig tudom, hogy az ok valószínűleg az, hogy szörnyű dolgokon mentem keresztül, és nem vagyok benne biztos, hogy fel vagyok készülve arra, hogy valaha is újra emlékezzek. Nem véletlenül mondják: „boldog tudatlanság”. Mégis minden áldott nap újra és újra átolvasom azt a kibaszott aktát, igyekszek új szálakon elindulni, de egyfolytában falakba ütközök. Az emlékezés pedig… nem megy.

Sokszor eleve félek emlékezni. Tudod, amikor felkampózva látod magad viszont egy képen, és még mindig érzed és látod az ocsmány hegeket a hátadon, akkor nem éppen vagy biztos benne, hogy tudnod kéne mindent. Nem az emlékekért teszek semmit. Nem azért lettem nyomozó, hogy az emlékeimet találjam meg. Nekem az kell, aki mindezt tette velem. És ha egyszer rájövök, hogy hol van Angyalkészítő, tudod mi lesz?

Nem, nem ölöm meg. Nem érdemli meg. Inkább megvakítom és hagyom tovább élni. Azt akarom, hogy egy olyan világban éljen, ahol nem folytathatja tovább az ő kurva nagy művészetét; nem kínozhat meg több lányt, nem varrhat több szárnyat a hátukra. Azt akarom, hogy fizikailag ezen a földön maradjon, de a vaksága miatt maradjon örökre bezárva a saját beteg, undorító, rohadt képzeletében.

A legszebb az egészben az lesz majd, hogy nem kell megölnöm, hogy revansot vegyek rajta. Amint egyedül marad tehetetlenül magába zárva, és rájön, hogy így nem bír élni, öngyilkos akar majd lenni. De én nem hagyom soha. Mindig ott leszek majd vele, hogy életben tartsam a saját poklában, amíg teljesen meg nem őrül…”

*

Ez itt három ember története: egy pasasé, aki annak ellenére, hogy szinte az egész világon kőrözött bűnözőnek számít, simán besétál a fővárosi rendőrkapitányságra – mert keresi a nyomozónőt. A nyomozónőt, aki mindennek tűnik, csak épkézláb nyomozónőnek nem, és akit a múltban történt dolgok inkább hideg bosszúra motiválnak, mintsem az elveszett emlékek visszaszerzésére. Illetve megismerhetünk egy szimpatikus pszichopatát – másik nevén az Angyalkészítőt - is, akinek kedvenc hobbija a művészet; azon belül fiatal, szép lányok elrablása, akiknek hattyúszárnyakat varr a hátára, majd lefesti, lefotózza, illetve humán szoborként a város különféle pontjain helyezi ki őket.

Ez egy vidám történet (majdnem). Főszerepben a Sors, elhallgatott igazságok, félelmek, érzelmek, halott angyalok, fájdalom, kitartás, bosszú. Közben sok nevetés. És sírás.

Az élet sosem fair, de legalább mindig megadja a lehetőséget a bosszúra vagy a továbblépésre. Vagy egy jó kis eperöntetes fánkra a sarki közértben…

*


Kategória: Saját regények | Sorozat: Nincs
Szereplők: Nincs
Jellemzők: Akció, Dráma, Horror, Humor, Romantikus, Thriller | Figyelmeztetések: Kínzás, Szereplő halála, Trágár beszéd | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 6 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 22277 | Feltöltve: 2015.02.08 - Frissítve: 2015.07.30 | Megtekintések: 362
Aomine Daiki csúnyán félrelépett. A lába, sőt talán az élete és az álma bánja. Depressziója és haragja pont annyira félelmetes és elsöprő, mint egykori játéka.

Kagami Taiga keményen edz, Amerikába készül vissza. Elszántsága megszállottsággá sötétül, a cél érdekében még azt is képes feladni, amit sosem akart elveszteni: önmagát.

Kuroko Tetsuya mindkettőjükért aggódik, nem akarja tétlenül nézni és azt átélni, amit egykoron. Megpróbálja rávenni a lehetetlenre az elfoglalt és feszült Kagamit: segítsen talpra állni Aominének. Képletesen és képlettelenül.

Hogy a két srác megmentse egymást.

Vagy meggyilkolja.

A lényeg, hogy történjen valami.

Mert a mély sötétben az árnyék is csak álom.

(Kuroko no basket fanfiction.)


Kategória: Anime, Kuroko no Basket | Sorozat: Nincs
Szereplők: Aomine Daiki, Kagami Taiga, Kise Ryouta, Kuroko Tetsuya, Momoi Satsuki, Nigou
Jellemzők: Akció, Dráma, Humor, Sportokról | Figyelmeztetések: Spoiler, Trágár beszéd | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 1 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 2410 | Feltöltve: 2015.07.30 - Frissítve: 2015.07.30 | Megtekintések: 56
A történet alapvetően sci-fi jellegű, de a hangsúly az érzelmeken és a kapcsolatokon van. A lassan csordogáló cselekmény főhőse Alex Penn, aki egy szerencsétlen véletlen következtében csöppen bele egy csodabogár tudósokból álló kísérleti csoportba. Mivel a "megszöksz" opció nem lehetséges számára, ezért kénytelen alkalmazkodni, és megtalálni a helyét az új környezetben. Amikor a hihetetlen megtörténik vele, és a klasszikus tudomány, amit eddig ismert, csődöt mond, minden segítségre és leleményességére, de legfőképpen támogatásra lesz szüksége. Ezt meg is kapja az új, kissé zizis, de csupa szív társaitól. Ám a képletek sosem ilyen egyszerűek, a külvilág fenyegetése és a titkok állandóan rájuk telepednek.

Kategória: Minden más (nem anime) | Sorozat: Nincs
Szereplők: Nincs
Jellemzők: Sci-fi | Figyelmeztetések: Trágár beszéd | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 3 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 9310 | Feltöltve: 2015.07.18 - Frissítve: 2015.07.29 | Megtekintések: 46
Kamilla elhunyt szülei történetét őrizgetvén nem is sejti, hogy a sajátja is kezdetét veszi, amikor négy fiú albérletében munkát vállal külföldön. De vajon boldogsággal zárul-e története, ha olyan fiúba szeret bele, aki az édesapjára emlékezteti?

Kategória: Minden más (nem anime) | Sorozat: Nincs
Szereplők: Nincs
Jellemzők: Dráma, Romantikus | Figyelmeztetések: Szereplő halála | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 14 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 46868 | Feltöltve: 2015.03.28 - Frissítve: 2015.07.29 | Megtekintések: 1584