Amaimon
Sep 22, 2014 6:13:09
Jó reggelt! :3
Payn
Sep 21, 2014 17:14:37
Ment :)
haku16
Sep 21, 2014 16:26:43
oksam :3
Szimy
Sep 21, 2014 16:14:40
ok :))
haku16
Sep 21, 2014 16:09:09
oksam :3
Payn
Sep 21, 2014 16:06:34
rendben, mindenképp írok :)
Szimy
Sep 21, 2014 15:58:05
A címem nagy.szimy@citromail.hu, írjatok ti :))
haku16
Sep 21, 2014 15:49:13
erre a progira én es kiváncsi lennék! írj majd lécci rám privátba :)
Payn
Sep 21, 2014 15:13:59
Segítenél? :D Megköszönném :) írjak e-mailt? :)
Szimy
Sep 21, 2014 15:09:19
Nem vagyok benne túl profi, de ha segítség kell, csak szólj :)
Chat frissítése


Frissített történetek az előző 7 napban. RSS
Történetek

Tizenöt évvel ezelőtt Raccoon City-t romokba döntötte egy vírus. Az akkor még öt éves Kimberly mit sem tudott a történtekről, s a mai napig homály fedi az okot, mely miatt olyan hirtelen el kellett költözniük a városból.

Már tizenöt év eltelt, ő mégsem találja a válaszokat, melyeknek keresését kezdi feladni, amikor találkozik egy rejtélyes idegennel, aki felfedi előtte az igazságot. A városban történt gyilkosságok és eltűnések különös hasonlóságot mutatnak az 1998-ban történt eseményekkel, ezért Kimberly nyomozni kezd, közben megpróbálja a barátnőit kimenteni a bajból.

Ekkor még nem sejtette, milyen akcióra vállalkozott, sőt még akkor sem, mikor eldöntötte, hogy csatlakozik a BSAA-hez, hogy ő maga is tegyen valamit a bioterrorizmus ellen. A kiképzését az európai bázison állomásozó Jill Valentine kezdi el, s később csatlakozik hozzájuk Chris Redfield is. A legelső bevetésén a kísérőjük lesz társával, Erik Boltonnal, akivel sokszor összetűzésbe fog keveredni.

Feladatuk az Umbrella Vállalat utódainak leleplezése, és azok felszámolása. A biológiai fegyverek és új vírusok, mutációk azonban jelentősen meg fogják nehezíteni a dolgukat. Ők mégis ki fognak tartani egymás mellett, ha törik, ha szakad.

Itt a videó is. :)


Kategória: Saját regények | Sorozat: Nincs
Szereplők: Nincs
Jellemzők: Akció, Horror, Sci-fi, Sötét, Thriller | Figyelmeztetések: Kínzás, Szereplő halála, Trágár beszéd | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 14 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 53739 | Feltöltve: 2013.12.30 - Frissítve: 2014.09.21 | Megtekintések: 488
Grace Shepard végzős az egyik cambridge-i gimnáziumban. A jövőjét illetően nincsenek konkrét elképzelései, inkább csak sodródik az árral, akárcsak legjobb barátja, Jared Jackson - akit a lány már általános iskola óta csak JJ-nek hív.

A lánynak átlagos élete van, a tipikus jó kislányok közé tartozik; nem gyakran jár el otthonról bulizni, nem iszik alkoholt, nem drogozik és nem dohányzik, ehelyett minden szabadidejét tanulással, olvasással vagy a haverjával, JJ-vel tölti.

Ezen kívül még soha nem volt barátja, és egészen addig nem is igazán érdeklődik a másik nem iránt, amíg egy szerencsétlen véletlen folytán szó szerint belefut abba a férfiba, aki rövid időn belül teljesen a feje tetejére állítja Grace nyugodt életét.

Noah Sawyer tökéletesnek tűnik Grace számára - legalábbis először. De miután kiderül, hogy a férfi tanár, és a lány rájön, hogy nemcsak a köztük lévő korkülönbség jelenti a problémát, hanem az is, hogy szeptember elsejétől a férfi az őt tanító tanári kar egyik tagját fogja képezni, hamar tudatosul benne, hogy a kettejük viszonya nem lehet több egy egyszerű tanár-diák kapcsolatnál.

Noah szembesíti Grace-t azzal a ténnyel, mellyel a lány maga is tisztában van; mindent, ami augusztus harmincegyedikén történt közöttük, örökre el kell felejteniük. Csakhogy a férfi kezdeti határozottsága és a lány eltökéltsége, miszerint egy életre kiveri a fejéből Noah-t, hamar szertefoszlik. Minél többet tudnak meg egymásról, és minél inkább próbálják megtagadni az érzelmeiket, annál erősebb lesz a kettejük között lévő kötelék.

A helyzetük rövid időn belül egészen lehetetlenné válik. Minden nappal egyre csak nő a kísértés, a feszültség szinte kézzel tapintható lesz. Az elfojtott indulatok, a kielégületlen vágyak és a kimondatlan, kifejezetlen érzelmek pedig hamar térdre kényszerítik Noah-t és a még tapasztalatlan Grace-t is.

 

Facebook-oldalam: Selly

Blogom: Selly

Fényképalbum a történethez: KARAKTERKÉPEK

A Veszedelmes viszony videóelőzetese: 1.Kategória: Minden más (nem anime), Saját regények | Sorozat: Nincs
Szereplők: saját szereplő
Jellemzők: Általános, Dráma, Humor, Romantikus | Figyelmeztetések: Kínzás, Lemon, Nemi erőszak, Szereplő halála, Trágár beszéd, Yaoi | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 3 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 8095 | Feltöltve: 2014.09.14 - Frissítve: 2014.09.21 | Megtekintések: 441
Milliárdos szerelem I.: A nyakék tartalma:

 

Emma Karren és Clay Hawk két külön világban élnek. A lány az igazság oldalán áll, míg a fiú bűnben él, és saját sötét múltjával küzd. Emma elrejti az érzéseit a világ elől, Clay viszont fél tőlük, ezért megtagadja őket. S bár ezen az egy dolgon kívül semmiben sem hasonlítanak egymásra, a sors mégis úgy hozza, hogy ők ketten találkoznak.

Clay megbízást kap. Feladata, hogy elcsábítsa Emmát, és kicsaljon tőle egy milliárdokat érő nyakéket.

A fiú végzi a dolgát, lassan egyre közelebb kerül Emmához. De aztán minden megváltozik, amikor Clay rájön, hogy sokkal többet érez a lány iránt, mint szabadna.

 

 

Milliárdos szerelem II.: Bosszúvágy tartalma:

 

George Garson halála nem viselte meg Bradley-t, legalábbis a fiú ezt vallja. Ám a látszat csal, ugyanis Bradley az álarca mögött szenved.

Rosemary tizenkét éves volt, amikor az édesanyja meghalt leukémiában. Nagy trauma volt ez az életében, mégsem zárkózott el a külvilágtól. S bár az apja az olaszországi bűnszövetkezet egyik fejese, ő nem része a szervezetnek.

A két fiatal egy partin találkozik először – és nem utoljára. Ugyanis aznap este mindkettejük élete fordulóponthoz érkezik. A köztük kialakuló kötelékek idővel elszakíthatatlanná válnak, de hamar rájönnek arra, hogy ha együtt akarnak maradni, azért harcolniuk kell.

 

 

Milliárdos szerelem III.: Választás tartalma:

 

Alyson Moore és a bátyja, Oliver szinte a születésüktől kezdve a kanadai bűnszövetkezet tagjai. Hűségesek a felettesükhöz, Jeff Howardhoz, és a kemény neveltetés eredményeként akár az életüket is képesek volnának feláldozni a szervezetért.

Jean Jessé egészen fiatalon vált a bűnszövetkezet konkurensének, a maffiának a részévé, és bérgyilkosként komoly hírnevet tudhat a magáénak. Egy nap új megbízást kap a bűnszövetkezet egyik árulójától, aki Nathan Smith halálát akarja.

Jean eleinte elszántan próbálja eltenni láb alól a kiiktatandó személyt, ám ahogy egyre jobban megkedveli a Nathant védelmező Alysont, változik a terve. Szembeszáll a maffiával, minek következtében Franciaország főfejese, Ivan Blanch újabb halálosztót bérel fel, és még Jeanból is célpont lesz, miközben a maffia napról napra erősebbé válik, és a cselszövés, amellyel csapdába csalják az olasz és a kanadai bűnszövetkezet vezetőit, kegyetlen gyilkosságokkal jár, és rengeteg életet követel.

 

 

Milliárdos szerelem IV.: Háború tartalma:

 

A maffia megerősödött. A családok élein olyan vezetők állnak, akik bármire képesek a győzelemért. A keresztapák és a katonáik felkészültek a harcra.

A főfejesek által irányított bűnszövetkezetek minden országban meggyengülni látszanak. Az új nemzedék még nem készült fel a csatára.

A háború elkerülése lehetetlen, a vezetőknek össze kell fogniuk, ha meg akarják tartani a területeiket, amelyekre a maffia pályázik.

Véres küzdelem veszi kezdetét, a két ellenfél soraiból egymás után dőlnek ki a meggyilkolt bandatagok.

A kérdés adott: Ki nyeri a háborút? Aki veszít, az meghal. Aki győz, örökre porba tiporhatja az ellenfelét.

 

Családok hullnak szét, barátok, rokonok fejébe lőnek golyót. Itt nincs helye szerelemnek. Ha érzel, a végén a fájdalom marad meg, semmi más. Mégis akadnak kivételek, akik még hisznek a győzelemben és a szebb jövőben...

 

„Árulók vannak a bűnszövetkezetben. Beszivárogtak hozzánk!”

 

„Az ellenséges szervezet emberei ölik az országok főfejeseit. A cél az, hogy minddel végezzenek, és a rendszer összeomoljon.”

 

„Azok a maffiózók, akik most rács mögött ülnek, nem véletlenül lepleződtek le. A szervezetünknek köze van ezekhez az eseményekhez. Ezt ők is tudják, ezért most bosszút állnak.”

 

„A maffia át akarja venni a hatalmat az összes országban. Ők akarnak az Alvilág urai lenni.”

 

„Vagy harcolunk és meghalunk, vagy menekülünk és levadásznak. Ez a két lehetőség van.”

 

„Újabb háború lesz, nagyobb, mint az előző. Elkerülhetetlen. Sokan meg fognak halni.”

 

 

A két szervezet összecsap, egyikük pedig véres vereséget szenved. Ha a maffia nyer, mindennek vége; a főfejesek által irányított bűnszövetkezeti rendszer végleg eltörlődik, és az Alvilág vezetői a maffiacsaládok lesznek. De ha a bűnszövetkezet nyer, kegyetlen tisztogatás veszi kezdetét; megölik az összes maffiatagot.

 

 

Milliárdos szerelem I.: A nyakék: 46 fejezet hosszúságú

Milliárdos szerelem II.: Bosszúvágy: 37 fejezet hosszúságú

Milliárdos szerelem III.: Választás: 36 fejezet hosszúságú

Milliárdos szerelem IV.: Háború: Írása folyamatban van, végleges fejezetszám egyelőre nincs

 

Facebook-oldalam: Selly

Blogom: Selly

Fényképalbumok a történethez: KARAKTERKÉPEKEGYÉB KÉPEK

A Milliárdos szerelem videóelőzetesei: 1., 2.Kategória: Minden más (nem anime), Saját regények | Sorozat: Nincs
Szereplők: saját szereplő
Jellemzők: Akció, Általános, Dráma, Humor, Kaland, Misztikus, Romantikus, Sötét, Thriller, Verses | Figyelmeztetések: idegen nyelvi elemek, Kínzás, Lemon, Nemi erőszak, Szereplő halála, Trágár beszéd | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 142 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 311923 | Feltöltve: 2013.03.23 - Frissítve: 2014.09.21 | Megtekintések: 35976Reita és a twitter by haku16 (nem korhatáros) starstarstarstarstar [Kritikák - 3]

Haku féle agymenés, pár sorban. Főszereplő Reita (the GazettE) és az androidos telefonja. Kategória: Minden más (nem anime), Együttesek | Sorozat: Nincs
Szereplők: Nincs
Jellemzők: Drabble | Figyelmeztetések: Spoiler | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 2 | Befejezett: Igen | Szavak száma: 500 | Feltöltve: 2014.08.23 - Frissítve: 2014.09.20 | Megtekintések: 242Veszélyes szerelem by TinyAngel (nem korhatáros) [Kritikák - 0]

Az elrendezett házasságok soha nem sültek el jól. Ezt lady Anna is nagyon jól tudja, és pont ezért úgy határozz, hogy ő bizony nem fog engedelmeskedni apjának. Azonban kitől kérhetne segítséget, ha nem a környék legveszélyesebb bűnözőjétől?

Eredetileg ez egy iskolai pályázatra íródott, de szeretném itt is megosztani :)

Kategória: Minden más (nem anime), Saját regények | Sorozat: Nincs
Szereplők: saját szereplő
Jellemzők: Akció, Dráma, Romantikus | Figyelmeztetések: nincs | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 1 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 3631 | Feltöltve: 2014.09.20 - Frissítve: 2014.09.20 | Megtekintések: 38
Uchiha Sasuke már több éve elhagyta a falut és társait, akik azóta sokat változtak. Sasuke az Orochimarunál töltött évek során ugyan megerősödött, de szíve nem hagyja nyugodni. Bátyja hiába akart egy érzéketlen gyilkost faragni belőle, a fiú más. Sasuke merengeni kezd arról, hogy talán vissza kéne mennie Konohába, míg nem késő, azonban kétségei vannak. Az elmúlt évben megtámadta társait és majdnem megölte azt a személyt, aki a legjobban szerette. Fél visszatérni, azonban a bosszúvágya kezd megcsappanni.
Haruno Sakurát megviselte Sasuke elmenetele, de hamar összeszedte magát. Mára már sikeres orvos és shinobi. Titkon anbu is, ráadásul egyike a legjobbaknak. Múltjában történtek dolgok, melyek az egykor vidám lányt most hideg és érzelemmentessé változtatták.
Uzumaki Naruto talán csak annyiban változott, hogy kicsit megkomolyodott. Barátja kutatását, azonban folytatja, nem akarja feladni, minden áron megakarja tartani ígéretét. Habár tudja, hogy Sakura végzett Sasukéval, ő mégis hajthatatlan.
Uchiha Itachi ismeretlen körülmények miatt egy időre elhagyja az Akatsukit. Egy véletlen során megtámadják és súlyosan megsebesül. Egy olyan személy menti meg, akire nem is gondol. Az Uchiha szívét borító jégpáncél kezd megolvadni, amikor valaki tudatán kívül megtanítja őt szeretni.
A bonyodalmak ott kezdődnek, amikor Sasuke haza jön és pont az a személy fordít hátat neki, akire nem számított és arról sem feledkezzünk meg, hogy nem Sasuke az egyetlen Uchiha, aki haza tért.

Kategória: Anime, Naruto | Sorozat: Nincs
Szereplők: Haruno Sakura, Hatake Kakashi, Hyuuga Hinata, Konan, Tsunade, Uchiha Itachi, Uchiha Sasuke, Uzumaki Naruto, Yamanaka Ino
Jellemzők: Akció, Általános, Kaland, Romantikus | Figyelmeztetések: Trágár beszéd | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 6 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 9744 | Feltöltve: 2013.07.20 - Frissítve: 2014.09.20 | Megtekintések: 5879

Adott egy bentlakásos iskola, melyben a 11. C osztályú tanulók vámpírok. Adott egy fiú, Daniel Sheldon, aki különleges képességekkel lett megáldva, de erről sokáig mit sem sejt. Azonban minél több időt tölt a vámpírok közelében, az ereje alig várja, hogy felébredjen és végre igazságot szolgáltasson.

Szerelmek, küzdelmek, árulás...

De a végén vajon kit választ?

S ha ez még nem lenne elég, a perverzség mindig ott lebeg a levegőben.~ A TÖRTÉNET VIDEÓELŐZETESÉHEZ KATTINTS IDE ~

~ BORÍTÓKÉPEK; 01 , 02 ~

FANARTOK; Payntől


Kategória: Anime | Sorozat: Nincs
Szereplők: Nincs
Jellemzők: Fantasy, Misztikus, Romantikus | Figyelmeztetések: idegen nyelvi elemek, Kínzás, Lemon, Nemi erőszak, Trágár beszéd, Yaoi | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 29 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 40392 | Feltöltve: 2014.01.08 - Frissítve: 2014.09.20 | Megtekintések: 16115
Nate, a vakmerő, de reményvesztett fiú elutasítja a népszerű, céltudatos Corneliát, aki elhatározza, hogy bosszút áll a fiún, amiért megalázta őt.

Blog: www.ezertmegmegfizetsz.blogspot.hu 

 Kategória: Minden más (nem anime) | Sorozat: Nincs
Szereplők: saját szereplő
Jellemzők: Romantikus | Figyelmeztetések: Trágár beszéd | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 14 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 33771 | Feltöltve: 2014.06.04 - Frissítve: 2014.09.20 | Megtekintések: 1609
Sasuke egy küldetés során súlyosan megsérül, és jó ideig ágyhoz kötötté válik. Hogy addig se unatkozzon, papírt és tollat ragadott, és mesélni kezdett.

Párosítások:

Sasuke x OC
ItaSaku

Kategória: Anime, Naruto | Sorozat: Nincs
Szereplők: Haruno Sakura, Hatake Kakashi, Uchiha Itachi, Uchiha Sasuke, Uzumaki Naruto
Jellemzők: Általános, Kaland | Figyelmeztetések: Nincs | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 3 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 8659 | Feltöltve: 2014.09.17 - Frissítve: 2014.09.20 | Megtekintések: 381
A történet a Középsuli: Ezt éld túl! c. történethez készült, bár nem mondható egy az egyben fanfictionnak, mert olyan szereplők sztorija akik eddig nem is szerepeltek és talán a későbbiekben se fognak, szóval mondjuk inkább azt, hogy egy kis melléksztori, amihez nem feltétlen kell ismerni az eredetit (de persze mindenki jobban teszi ha azt is olvassa :P )
A történet: Alois a német származású sulidokinak meggyűlik a baja az egyik betegével :D (rövid és tömör megfogalmazásban)

BORÍTÓKÉP (by kicsi kary)

Kategória: Saját regények, Minden más (nem anime) | Sorozat: Nincs
Szereplők: Nincs
Jellemzők: Romantikus | Figyelmeztetések: Trágár beszéd, Yaoi | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 1 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 5883 | Feltöltve: 2014.09.20 - Frissítve: 2014.09.20 | Megtekintések: 119
Uchiha Sasuke

Kicsit furcsa fiú. Alapjában rendes, bár elég elutasító, és főleg első találkozáskor ijesztőnek tűnhet. De szerintem jól meglesztek.

Naruto azt azonban nem tudhatta, hogy Tsunade magában hozzátette: remélem.


Uzumaki Naruto

Amik a legjobban megfogták, azok a fiú mélykék szemei voltak. Egy pillanatra el lehetett bennük merülni, akár csak a tengerben. És... még sosem látott ennyire vidám íriszeket. Csak hidegeket és hűvöseket. De ez a srác más volt... Szőke, 'nem érdekel, hogyan áll' haja ezerfelé ágazott, huncut külsőt kölcsönözve az arcának, ami már amúgy is elég idiótának nézett ki, azokkal a csíkokkal min a két oldalon.

Meg akarta kérdezni, hogy hol szerezte őket. De hallgatott."

Ajkain egy zavart mosoly ült, ami valahogy mégis kölcsönzött neki egy vidám beütést, és erre rásegített a halvány pír is. Feltételezhetően Sasuke egy fél fejjel magasabb lehetett, amire büszke is volt. Őt ugyanis nem nézhetik le!


Vérszomj.

Ő tényleg próbálkozott, igazán. Igyekezett kizárni a gondolatokat a fejéből, csillapítani vére áramlását, és egyáltalán, megnyugodni. Mégsem sikerült elterelnie figyelmét a helyzete abszurditásáról, és hogy valami, de inkább valaki mennyire kínozza őt, tudata alatt. Hacsak belegondolt, milyen lehet a vére ízét érezni, megborzongott, és teste felizzott, csak hatalmas önuralmán múlott, hogy nem támadta le. Órákig nézte a plafont, miközben néha erősen megszorította a paplant, azzal a céllal, hogy megszabaduljon a szenvedéstől. De tehetett ő akármit, a vonzódás nem akart elmúlni, és belül tudta, hogy soha sem fog. Ezentúl ezzel kell élnie?


Emlékek.

- Ígyis-úgyis zavarsz. Ha tanácsolhatom, legközelebb ne járj erre - a szívében valami megmozdult. A hangsúly, a gúny, ami belőle áradt... kezdte hinni, hogy nem túl jó az ítélőképessége. És, olyan ismerős volt neki ez, most mégis fájt.

" - Legközelebb talán ne járj erre. És, csak hogy mindig emlékezz erre, kicsit segítek. Elkapni!"

Miért ütközik mindenhol akadályba, ami visszarántja őt a valóságba? Kiba... a halott fiú... és most Ő is. Mindenki ellene dolgozik, talán akaratán kívül is?

Egyszerre kavargott benne düh és mérhetetlen szomorúság is, de akart adni még egy esélyt. Keze rendülését azonban még sem tudta megállni; valahogyan ki kellett adnia indulatait. A fekete, mintha csak érezte volna ezt, szánalmasan és üresen tekintett rá. Naruto már nem is őt látta benne. Egy másik arc villant be.

" - Szerinted így már emlékezni fogsz? Vagy véssük beléd jobban?
- A szemét embereket sosem felejtem el."


Kezdetleges ellenszenv.

- Elárulnád, mi bajod van velem? Mit tettem azon kívül, hogy élek? - 'Többet, mint gondolnád.' De persze nem mondta ki hangosan. 'Megszülettél. Élsz. Vagy.' Felkuncogott a kifakadáson, fehér fogai megvillantak.

- Amikor velem beszélsz, két választási lehetőséged van. Megszoksz vagy megszöksz - vigyorgott gonoszan, és a szőke már töprengett rajta, hogy ember-e egyáltalán.


Érthetetlen érzések.

A zöld és tiszta kék színeket csak egyetlen fekete pont törte meg. Ahogy ott ült egy nagyobb sziklán és láthatóan elfeledkezett mindenről, mindenkiről... Fekete, tüskés haja lágyan lebegett, mint valami zászló, sötét ruhái körülölelték a látszólag vékony testet. Többet sajnos nem láthatott belőle. Úgy érezte, mintha ez a fiú a kép része lenne, ami nélkül már nem lenne kerek egész. Nem tudta, miért gondolta ezt.... csak valahogy... lehetetlen megmagyarázni. Nélküle nem is lett volna az igazi a látvány. Fogalma sem volt gondolatai értelméről, vagy a személy iránt érzett alaptalan szimpátiáról. Nem akarta megszakítani a pillanatot, mert akkor ez az illúzió, mely annyi békét áraszt magából... megszűnik. És ezt ő nem szerette volna. Csak élni a pillanatnak. Örökké.


Lehetséges-e egy ilyen felállásból boldog vég? Győzhetnek-e az érzelmek a gyilkolási vágy felett?


Vampire State Building - A vámpírok állama

Ahol minden lehetséges...


===========================================


A történet Facebook-csoportja: Vampire State Building

Borító: Zsebi-chan 1.
Zsebi-chan Borító 2.

További fanartok:
Zsebi-chan 3. (X. - Nehéz nőnek lenni)
Zsebi-chan 4. (XVI. - Hiú remény)
Zsebi-chan 5. (XVII. - Szikra)
Zsebi-chan 6. (XIX. - Tilosban járva)
Zsebi-chan 7. (-)
Cortez 1. (X. - Nehéz nőnek lenni)

Köszönöm nektek!


Köszönöm a több mint 10 000 megtekintést!Kategória: Anime, Fantasy, Saját regények, Vámpír-mese, Naruto | Sorozat: Nincs
Szereplők: Deidara, Haruno Sakura, Hatake Kakashi, Hoozuki Suigetsu, Hyuuga Hinata, Inuzuka Kiba, Jiraiya, Nara Shikamaru, Orochimaru, Pein, Rock Lee, Sabaku no Gaara, Sai, Tsunade, Uchiha Itachi, Uchiha Sasuke, Umino Iruka, Uzumaki Naruto, Yamanaka Ino, Yamato
Jellemzők: Általános, Fantasy, Horror, Misztikus, Romantikus | Figyelmeztetések: idegen nyelvi elemek, Kínzás, Lemon, Nemi erőszak, Shounen-ai, Szereplő halála, Trágár beszéd, Yaoi | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 23 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 121156 | Feltöltve: 2013.09.17 - Frissítve: 2014.09.20 | Megtekintések: 11680

Nem tudta, ki ő...
Nem volt senki.
Nem tudta, miért...
Nem volt oka.
Nem tudta, meddig...
De talán a megváltás ideje eljött.


A démonok földjén járunk, a nagy összecsapás hamarosan kezdetét veszi. A vámpírok hadat üzentek.
Elkerülhetetlenné válik a háború.
Ez a háború talán a megmenekülést jelenti egy fiúnak, akit születése óta tart fogva a démonok egyik legbefolyásosabbika. Nincs semmije. Csak egy rongy, amivel, ha a gazdájának úgy tartja kedve, bármikor különféle szörnyűségeket művelhet.
Ennek a fiúnak nem csak a családját vették el, de a hovatartozását is. Vámpír, de a különféle kísérletek során démoni külsőre tett szert. Már egy fajhoz sem tartozik. Nincs mása, csak az élete, amit egy sötét lyukban tölt, a falhoz láncolva.


Talán a háború mindent megváltoztat...


Kategória: Saját regények | Sorozat: Nincs
Szereplők: Nincs
Jellemzők: Akció, Dráma, Fantasy, Kaland, Misztikus, Romantikus, Sötét | Figyelmeztetések: idegen nyelvi elemek, Kínzás, Nemi erőszak, Shounen-ai, Szereplő halála, Trágár beszéd, Yaoi | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 6 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 22693 | Feltöltve: 2012.07.08 - Frissítve: 2014.09.20 | Megtekintések: 1361
"Shin Makoku királya elveszett. Százhetven centiméter magas, fekete hajú és fekete szemű. Különleges ismertetőjele még a kék démonköves nyaklánca, melyet már nem visel. Félénk, erős igazságérzetű, kéretik óvatosan megközelíteni, és nem felidegesíteni. A becsületes megtaláló markát nem két pofon üti. Kalózok kíméljenek. Stop."

Kategória: Kyou Kara Maou | Sorozat: Nincs
Szereplők: Anissina, Günter, Greta, Gwendal, Konrad Weller, Murata, Wolfram, Yozak, Yuuri Shibuya
Jellemzők: Általános, Dráma, Humor, Kaland, Paródia | Figyelmeztetések: Shounen-ai, Trágár beszéd | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 9 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 46170 | Feltöltve: 2014.07.14 - Frissítve: 2014.09.20 | Megtekintések: 182
Sabrina egy északi lány, akiről kiderül, jó főhőshöz méltóan, hogy nem is olyan átlagos. Az ő kalandjait követi végig történetünk. Jó szórakozást! ;) (Háttérinformációkat és térképet találhattok a blogomon: dovahkiin.ucoz.hu)

Kategória: Minden más (nem anime), Fantasy | Sorozat: Nincs
Szereplők: saját szereplő
Jellemzők: Fantasy, Kaland | Figyelmeztetések: idegen nyelvi elemek, Spoiler | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 14 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 49255 | Feltöltve: 2014.08.03 - Frissítve: 2014.09.20 | Megtekintések: 1217
Tamara teljesen hétköznapi lány, aki odavan a vámpírokért, az átlagnál helyesebb fiúkért és imádja a barátnőjét, akivel együtt tölti az idejét az iskolában. Nem tartja többre magát az átlagnál és a fizikuma sem az igazi - főleg, ha verekedésről van szó. Az általa gyűlölt keddi napon azonban sorfordító esemény toppan be az életébe egy démonnal, aki felbolygatja az eddigi életét. Ennek ellenére úgy tűnik, mindenki többet tud róla, mint ő saját magáról. Még az újonnan megismert segítő társa is, akinek létezéséről Tamarának fogalma sem volt. Pedig, a fiú sosem volt tőle túl messze...

Részlet:

A viskóban nem volt semmi különös. Két összetákolt szék, rengeteg injekciós tű, pár marék csikk, valamint a földön egy csapóajtó. Nem volt poros, ami azt jelentette, hogy itt valaki nemrégiben biztosan lement. A fadeszka egy kisebb lépcsősort rejtett maga alatt, amit egy égőkkel világított folyosó követett. Nem sok pókháló volt a falakon. Gyakran járhattak ide, legalábbis a fenti tűk mennyiségéből ezt szűrtem le. Ahogy haladtam, észrevettem, hogy a folyosó végén hatalmas vértócsa éktelenkedett, amelyet a közepén lévő, hófehér színű kéz gazdájától származhatott. A holttest - ha nem csak egy kéz volt - még nem volt régi, csupán pár perce halhatott meg. A folyosó egy kis szobába torkollott. Ám meglepésemre az eltávozott lányon kívül nem volt ott semmi egyéb a helyiségben. Közelebbről is megnéztem a testét, hátha előrébb visz valahova ebből a zsákutcából. Ijesztően csapott belém a felismerés, mikor jobban szemügyre vettem a vérző hasát. Hiányzott az a bizonyos szerve. Akkor rajtunk kívül még…
- Hús! – kiáltotta el magát egy morbid hang felettem. .

Csupasz, majomszerű lény volt éles fogakkal, amiket bőszen mutatott meg két vicsorgás közben. Meg persze az elmaradhatatlan vörös szemek. A szemközti sarokba ugrott,i és vérfagyasztó morgásba kezdett.


A lektorálásért köszönet kuroInunak!

Köszönöm a több, mint 3000 megtekintést! :)

Kategória: Minden más (nem anime), Saját regények, Vámpír-mese | Sorozat: Nincs
Szereplők: Nincs
Jellemzők: Akció, Fantasy, Horror, Humor, Kaland, Misztikus | Figyelmeztetések: Kínzás, Lemon, Szereplő halála, Trágár beszéd | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 21 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 89730 | Feltöltve: 2013.11.29 - Frissítve: 2014.09.19 | Megtekintések: 3184
Konoha tipikus gazdagok városa: a felszínen csak csillogás és boldogság, míg a mélységben bűnözés és boldogtalanság. Egy város, ahol minden a pénz körül forog: ezért az emberek feladják még az erkölcseiket és a gyerekeik boldogságát is.


Ebben a városban él három lány: Sakura, Hinata és Ino. Sakura a szegénységet megélt lány, aki minden erejével győzni akar és gazdag maradni, akármibe kerül is. Hinata szerény, visszahúzódó, aki mindenben aláveti magát az apja akaratának. Ino pedig egy gazdag, viszonylag gondtalan életet élő lány, aki úgy hiszi, tökéletes az élete - és az is maradhat.


Mindez azonban szertefoszlik, amikor visszatér a városba egy Akatsuki nevű csoport, akik a világot behálózó cégek és vállalatok irányítói, Sasuke ugyanis veszélyezteti a pozíciójukat. Ezzel pedig olyan láncreakciót váltanak ki a lányok életében, ami örökre megváltoztatja őket is.


Érdekházasság, felnőtté válás, bűnözés, halálveszély és árulás - egyik napról a másikra egy ördögi körben találják magukat. Mire az útjuk végére érnek, átformálódnak és megváltoznak - de vajon milyen irányba tér ki az életük?Kategória: Anime, Naruto | Sorozat: Nincs
Szereplők: Aburame Shino, Deidara, Haruno Sakura, Hatake Kakashi, Hidan, Hoozuki Suigetsu, Hyuuga Hinata, Hyuuga Neji, Inuzuka Kiba, Jiraiya, Kakuzu, Kankuro, Kisame, Konan, Nara Shikamaru, Orochimaru, Pein, Rock Lee, Sabaku no Gaara, Sai, Sasori, Temari, Tenten, Tobi, Tsunade, Uchiha Itachi, Uchiha Sasuke, Umino Iruka, Uzumaki Naruto, Yamanaka Ino, Yamato, Zetsu
Jellemzők: Akció, Általános, Dráma, Romantikus | Figyelmeztetések: idegen nyelvi elemek, Lemon, Nemi erőszak, Szereplő halála, Trágár beszéd | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 1 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 2107 | Feltöltve: 2014.09.19 - Frissítve: 2014.09.19 | Megtekintések: 122
"A zsenik előbb-utóbb összeroppannak a való világ súlya alatt." - Nara Shikamaru

A háború borzalmas, és előfordul, hogy a győzelemmel nem ér véget. A fizikai harcoknál pedig mindössze egy valami kegyetlenebb - ha az elme vív csatát.

Kategória: Naruto | Sorozat: Nincs
Szereplők: Haruno Sakura, Nara Shikamaru, Tsunade, Yamanaka Ino
Jellemzők: Dráma, Romantikus, Sötét | Figyelmeztetések: Kínzás, Spoiler, Trágár beszéd | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 4 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 13245 | Feltöltve: 2014.08.30 - Frissítve: 2014.09.19 | Megtekintések: 303
Az Inuzuka klán legifjabb tagjának élete egyáltalán nem eseménytelen. Ha éppen nem a temetőben császkál, vagy a Tomito kút alján csücsül egy szál alsónadrágban, egy kitartó rajongója, vagy idegesítő osztálytársa, esetleg egy meglehetősen bogaras barátja akkor is biztosan akad. Kibának mindenről és mindenkiről megvan a véleménye, legyen szó az anyjáról, Narutóról, az iskolai órákról, a lányokról, Sasukéről, vagy bármi másről, ő mindig rátapint a lényegre. Kissé kritikus az osztálytársaival szemben, ám néhány kivételtől eltekintve senki sem zavarja különösebben. Persze, néha meggyűlik a baja a mindenlében kanál Narutóval, akinek néha olyan fergeteges ötletei támadnak, hogy azt már Kiba sem vállalná be. Inuzukának lenni nem fenékig tejfel, és ezt hősünk is így gondolja. Időbe telik, mire rájön arra, hogy miért mondják azt, hogy a kutya az ember legjobb barátja.

Kiba szemszögű történet, az Akadémiás éveinek végétől egészen a kamaszkoráig.

Kategória: Naruto | Sorozat: Nincs
Szereplők: Aburame Shino, Haruno Sakura, Hyuuga Hinata, Inuzuka Kiba, Kankuro, Nara Shikamaru, Hyuuga Neji, Rock Lee, Sabaku no Gaara, Temari, Tenten, Tsunade, Uchiha Sasuke, Umino Iruka, Uzumaki Naruto, Yamanaka Ino
Jellemzők: Általános | Figyelmeztetések: Szereplő halála, Trágár beszéd | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 15 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 45328 | Feltöltve: 2009.06.30 - Frissítve: 2014.09.19 | Megtekintések: 6106Fájdalom by Tifa-chan (nem korhatáros) [Kritikák - 0]

Vajon Sesshomaru fejében mik járhatnak egy-egy harc után? Vajon ő is érez fájdalmat, keserűséget, kétségbeesést?

Vajon képes rá, hogy felfogja az érzéseit?Kategória: Inuyasha | Sorozat: Nincs
Szereplők: Nincs
Jellemzők: Dráma, Sötét | Figyelmeztetések: Szereplő halála | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 1 | Befejezett: Igen | Szavak száma: 1101 | Feltöltve: 2014.09.19 - Frissítve: 2014.09.19 | Megtekintések: 23
Charlie/Draco

Charlie Weasley érzi, hogy ideje hazatérnie. Draco Malfoy épp most vesztette el az otthonát. Vajon mi az, ami képes kettőjüket egymás felé taszigálni, hogy együtt, egymás mellett találják meg az otthon békéjét? A háború utáni szabadság, egy sárkány ellenállhatatlan bája és egy rejtély, aminek már épp ideje a végére járni.

Raven.Borgia: For the love of a Dragon című történetének fordítása, ami a szerző engedélyével készült. Az eredeti verzió itt olvasható.

Kategória: Minden más (nem anime), Harry Potter | Sorozat: Nincs
Szereplők: Charlie Weasley, Draco Malfoy
Jellemzők: Kaland, Romantikus | Figyelmeztetések: Yaoi | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 6 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 25497 | Feltöltve: 2014.08.15 - Frissítve: 2014.09.19 | Megtekintések: 676
Ez a történet Gaara központú lesz, sok szereplő lesz benne. A párosításokról inkább nem mondok egyelőre semmit, majd meglátjátok, ha elolvassátok:)

Nagyon szépen köszönöm a több mint 17000 megtekintést, és a több mint 240 kritikát is!!! :)Kategória: Anime, Naruto | Sorozat: Nincs
Szereplők: Haruno Sakura, Hatake Kakashi, Kankuro, Nara Shikamaru, Sabaku no Gaara, Temari, Uchiha Sasuke, Uzumaki Naruto, Yamanaka Ino
Jellemzők: Akció, Dráma, Romantikus | Figyelmeztetések: idegen nyelvi elemek, Trágár beszéd | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 51 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 113508 | Feltöltve: 2011.11.22 - Frissítve: 2014.09.18 | Megtekintések: 20327Utolsó percek by Payn (nem korhatáros) [Kritikák - 0]

Ez a kis versike egy fajta spoiler a kuroshitsujihez.

Kategória: Versek | Sorozat: Nincs
Szereplők: Nincs
Jellemzők: Verses | Figyelmeztetések: nincs, Spoiler | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 1 | Befejezett: Igen | Szavak száma: 77 | Feltöltve: 2014.09.18 - Frissítve: 2014.09.18 | Megtekintések: 19
A szeretetnek többféle formája van, mezei szeretet, ragaszkodó szeretet, szerelmes szeretet, melyek másfajta kapcsolati típushoz rendelhetők hozzá, így hívhatjuk ismeretségnek, barátságnak, testvériségnek, párkapcsolatnak. Minden ember vágyik valamilyen szeretetre, de mindenki másképp próbál meg hozzájutni és nem mindig jár sikerrel. Sőt, vannak, akik képtelenek elfogadni egy bizonyos mérték után a szeretetet, vagy olyanok, akik nem ismerik fel, illetve nem hisznek benne. De ettől a szeretet még létezik, létrejön és tart, amíg tart.

Ajánlás: Talynak, Timinek, Narinak

Figyelmeztetés: vulgáris szóhasználat, nyílt leírások (lemon), önkínzás, nemi erőszak, családon belüli erőszak, gyilkosság, nyomasztó és néhol talán homályos történetvezetés (angst), dráma, romantikusKategória: Minden más (nem anime), Saját regények | Sorozat: Nincs
Szereplők: saját szereplő
Jellemzők: Általános, Dráma, Humor, Romantikus | Figyelmeztetések: idegen nyelvi elemek, Kínzás, Lemon, Nemi erőszak, Shounen-ai, Szereplő halála, Trágár beszéd, Yaoi | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 12 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 39922 | Feltöltve: 2014.08.26 - Frissítve: 2014.09.18 | Megtekintések: 1065
Egy lány teljesen átlagos története, egy átlagos napon, egy nem mindennapi bulival, és egy különleges személlyel kezdődik. De vajon hogyan folytatódik?

Egy sorscsapás következtében Rebecca Butler elveszít mindent, ami egykor fontos volt számára: az érzelmeit. Figyelmen kívül hagyja a családját, barátait, és gyakran még a rossz útra is kisétál. A érzelmi összeomlás szélén áll. Egy olyan valaki, aki külsőleg nem mutat ki semmit a rideg higgadtságon kívül, de belül a lelke ezer s ezer darabra hull. Nem érti Rebecca, hogyan fordulhatott a feje tetejére ilyen rövid idő alatt az egész élete. Hogy lehet az, hogy a kérdéseire még a rendőrség sem tudja a választ? A lány lassan úgy érzi, mindenki elhagyja őt. És hogy senki sem lel rá az igazságra, a dolgok háta mögött. Ám Rebecca képes rá?

Egy agyvesztett csapat megalakulása, egy nem túl vonzó célért, ami a lány egyetlen boldogságát jelentheti. Egy kivételes srác, aki újrakeltheti Rebecca szíve legmélyebb zugában megbújó erőteljes érzelmet. De vajon képes lesz- e rá, hogy megnevettesse a lányt? Képes lesz- e visszahozni belé az életerőt? Képes lesz-e bebizonyítani neki, hogy igenis újra lehet kezdeni az életet, felállni a padlóról és eljutni a csúcsra? Boldogságot, szeretetet, félelmet, aggódást érezni? Meg tud-e birkózni az előtte levő akadályokkal, amivel szembe kell néznie?

De a legfontosabb: Be tudja-e vallani saját magának Rebecca, hogy többet érez valaki iránt, mint ahogy azt akarná?Kategória: Minden más (nem anime), Saját regények | Sorozat: Nincs
Szereplők: saját szereplő
Jellemzők: Általános, Dráma, Humor, Kaland, Romantikus | Figyelmeztetések: idegen nyelvi elemek, Szereplő halála, Trágár beszéd | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 2 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 5105 | Feltöltve: 2014.08.23 - Frissítve: 2014.09.18 | Megtekintések: 69
Nehéz az új lányok élete, kiváltképp akkor, ha egyszerűen semmi sem akar úgy sikerülni, ahogy az a nagykönyvben meg van írva.

Bár Rubi kezdi megszeretni Konohát, rá kell döbbennie, hogy az élet továbbra sem fenékig tejfel.

Az iskola rettegett diákjaiból álló Akatsuki valami nagy dobásra készül, és nem válogatnak a módszerek között. Elvesztett legjobb barátnője helyébe egy inszomniás, antiszociális padtársat kap. Ha mindez nem volna elég, szembesül azzal, milyen, ha valakit félholtra vernek egy plüssért, vagy hogy is néz ki egy igazán veszélyes méreg a gyakorlatban...

Rubi feje fölött kezdenek összecsapni a hullámok, de amikor már elmerülne, mégis ott van Ő, akinek a mosolya valahogy mindig elég erőt ad. Mit tehet ilyenkor az ember lánya? Hát megtanul úszni... az árral szemben.

Sportklub, Konoha News, színjátszókör, Icha Icha, Bijuu plüssök, szomorú történetek, idióta testvérek, troll macskák, szökött egyetemisták...

... és különben is, honnan tudja Naruto MINDENKI lakcímét?!

TRAILER


Kategória: Naruto | Sorozat: Nincs
Szereplők: Aburame Shino, Deidara, Haruno Sakura, Hatake Kakashi, Hidan, Hoozuki Suigetsu, Hyuuga Hinata, Hyuuga Neji, Inuzuka Kiba, Jiraiya, Kakuzu, Kankuro, Kisame, Konan, Namikaze Minato, Nara Shikamaru, Orochimaru, Pein, Rock Lee, Sabaku no Gaara, Sai, Sasori, Temari, Tenten, Tobi, Tsunade, Uchiha Itachi, Uchiha Sasuke, Umino Iruka, Uzumaki Naruto, Yamanaka Ino, Zetsu
Jellemzők: Általános, Dráma, Humor, Romantikus | Figyelmeztetések: idegen nyelvi elemek, Szereplő halála, Trágár beszéd | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 28 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 107795 | Feltöltve: 2009.07.26 - Frissítve: 2014.09.18 | Megtekintések: 22409