Aizawa Miyako
Oct 31, 2014 17:33:57
Nekem jöhet Gintama bármikor ^^
TerraGirl09
Oct 31, 2014 9:22:24
En szivesen olvasnek Gintamas torteneteket. :3
BlackPoet
Oct 31, 2014 6:41:44
Én igazából írok Gintamás sztorikat is, csak úgy láttam itt nincs rá igény, ezért nem raktam fel egyetsem eddig.
Nikane-chan
Oct 30, 2014 19:55:46
Ohayo minna! :) Lehetne már egy Gintama történet az oldalon vagy új kihívás. Snk-s drabble-n gondolkodom Mikasa X Annie párossal. Bátorítást! :)
Amaimon
Oct 30, 2014 8:50:28
Ooohayo! ^^
Regi-chan
Oct 29, 2014 12:02:47
Sziasztok! :D
Szimy
Oct 28, 2014 19:43:16
Oké :)
HopeDance
Oct 28, 2014 19:42:05
Oké, akkor mindjárt írok. :)
Szimy
Oct 28, 2014 19:41:20
nagy.szimy@citromail.hu
HopeDance
Oct 28, 2014 19:39:59
Leírnád inkább, légy szíves? >.<'
Chat frissítése


Frissített történetek az előző 7 napban. RSS
Történetek

Nem a halál az, amitől az embernek félnie kellene, hanem az, hogy soha nem kezd el élni.
Marcus Aurelius

Történetem egy lányról szól, egy hercegnőről, aki naiv, makacs és tudatlan. Semmije sincs a hatalmas önbizalmán és álmain kívül. De ezekért az álmokért mindent megtesz, és a történet folyamán lassan felnő. Megtanulja, mi az élet, mit lehet és mit szabad, hogy mindennek ára és következménye van, és hogy nem csak ő él ezen a világon.
Hogy is indul ez az egész?
Hozzá kell mennie egy olyan férfihoz, akit a háta közepére se kíván, ráadásul az úr nem is teljesen százas. Nem, nem várnak ítéletnapig, hogy megkedveljék egymást, mert Sarah amilyen butuska, épp olyan vakmerő is. Ezért hát, ő nem lesz olyan birka, hogy belemenjen egy ilyen bukottnak ítélt házasságba. Ó, nem, ő soha nem volt szófogadó kislány. Inkább megszökik. De mihez kezd egy hercegnő egyedül az országban, miközben mindenhol kerestetik?
Mi sem egyszerűbb ennél. Álruhát ölt, majd beáll a banditák közé. Teljesen logikus, nem? :D

Tizenkét bandita, tizenkét ember, tizenkét barát. (+ egy bónusz, de ezt majd megtudjátok. ^^)

Egy mogorva, kissé rigolyás vadász...
"- Utálok mindent és mindenkit. Ennyit érdemes tudni rólam. Hé, mi az istent csinálsz?! Annak nem ott van a helye!"

Egy állandóan tréfálkozó, vidám ázsiai...
"- Isten azért teremtette a koszt, hogy melegen tartson. Akkor meg minek fürdeni?"

Egy sánta szakács...
"- Eső lesz, sajog a falábam. Csak ki ne hajtson..."

Egy mindig morgolódó, káromkodó lovász...
"- A barátom, akár a hóhér. Hogy rágnák ki a kukacok abból a redvás bőréből..."

Egy orvos...
"- Minden ember beteg. Elkaptunk mind egy halálos betegséget, melynek neve: élet. Senki sem élheti túl."

Egy gyors lábú hírnök...
"- A nyúl hozzám képest egy reumás csiga, aki bottal jár a sivatagban."

Egy óriásira megnőtt afrikai...
"- Ha valamit nem akarsz látni, csukd be a szemed. De az érzések elől csak a holtak tudnak elmenekülni."

Egy tudóspalánta...
"- Engem egy rendkívül nagy tudós tanított egy éven át, de aztán rájött, hogy tudásom messze meghaladja az övét, így elküldött melegebb éghajlatra."

Egy sasszemű rézbőrű...
"- Apám korán meghalt, de egy mondása azóta is kísért. Ha nem tudod, miért élsz, legalább a halálodnak adj értelmet."

Két "testvér"...
"- Nem is tudom, melyikőtök a bolondabb... - sóhajtott a vezér.
- Egyikünk sem - felelt Jimmy.
- Váltjuk egymást - kontrázott rá Johnny."


És a legfőbb probléma, a vezér...
"- A nőkben nem lehet megbízni. Gyűlölöm mindet."

Sarah még magához sem tér teljesen, és máris egy háborúban találja magát, melyből úgy tűnik, csak egy kiút létezik.

"Sokat töprengtem azon, ami velem történt. Vajon lehet változtatni a sorson? Vagy csak az események sorrendje felett van némi hatalmunk?"

Kategória: Minden más (nem anime) | Sorozat: Nincs
Szereplők: saját szereplő
Jellemzők: Akció, Humor, Kaland, Romantikus | Figyelmeztetések: Kínzás, Szereplő halála | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 7 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 45930 | Feltöltve: 2014.08.28 - Frissítve: 2014.10.31 | Megtekintések: 652
Sasuke a drogba menekül a problémái elől. Még szerencse, hogy ott van neki Hidan...

A két novella ugyanúgy kezdődik, különböző végkifejlettel. Az egyik a lightosabb, a másik kifejezetten dark vég.

Kategória: Anime, Naruto | Sorozat: Nincs
Szereplők: Hidan, Uchiha Sasuke
Jellemzők: Nincs | Figyelmeztetések: idegen nyelvi elemek, Kínzás, Lemon, Nemi erőszak, Shounen-ai, Yaoi | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 2 | Befejezett: Igen | Szavak száma: 4549 | Feltöltve: 2014.10.31 - Frissítve: 2014.10.31 | Megtekintések: 97
Uchiha Sasuke

Kicsit furcsa fiú. Alapjában rendes, bár elég elutasító, és főleg első találkozáskor ijesztőnek tűnhet. De szerintem jól meglesztek.

Naruto azt azonban nem tudhatta, hogy Tsunade magában hozzátette: remélem.


Uzumaki Naruto

Amik a legjobban megfogták, azok a fiú mélykék szemei voltak. Egy pillanatra el lehetett bennük merülni, akár csak a tengerben. És... még sosem látott ennyire vidám íriszeket. Csak hidegeket és hűvöseket. De ez a srác más volt... Szőke, 'nem érdekel, hogyan áll' haja ezerfelé ágazott, huncut külsőt kölcsönözve az arcának, ami már amúgy is elég idiótának nézett ki, azokkal a csíkokkal min a két oldalon.

Meg akarta kérdezni, hogy hol szerezte őket. De hallgatott."

Ajkain egy zavart mosoly ült, ami valahogy mégis kölcsönzött neki egy vidám beütést, és erre rásegített a halvány pír is. Feltételezhetően Sasuke egy fél fejjel magasabb lehetett, amire büszke is volt. Őt ugyanis nem nézhetik le!


Vérszomj.

Ő tényleg próbálkozott, igazán. Igyekezett kizárni a gondolatokat a fejéből, csillapítani vére áramlását, és egyáltalán, megnyugodni. Mégsem sikerült elterelnie figyelmét a helyzete abszurditásáról, és hogy valami, de inkább valaki mennyire kínozza őt, tudata alatt. Hacsak belegondolt, milyen lehet a vére ízét érezni, megborzongott, és teste felizzott, csak hatalmas önuralmán múlott, hogy nem támadta le. Órákig nézte a plafont, miközben néha erősen megszorította a paplant, azzal a céllal, hogy megszabaduljon a szenvedéstől. De tehetett ő akármit, a vonzódás nem akart elmúlni, és belül tudta, hogy soha sem fog. Ezentúl ezzel kell élnie?


Emlékek.

- Ígyis-úgyis zavarsz. Ha tanácsolhatom, legközelebb ne járj erre - a szívében valami megmozdult. A hangsúly, a gúny, ami belőle áradt... kezdte hinni, hogy nem túl jó az ítélőképessége. És, olyan ismerős volt neki ez, most mégis fájt.

" - Legközelebb talán ne járj erre. És, csak hogy mindig emlékezz erre, kicsit segítek. Elkapni!"

Miért ütközik mindenhol akadályba, ami visszarántja őt a valóságba? Kiba... a halott fiú... és most Ő is. Mindenki ellene dolgozik, talán akaratán kívül is?

Egyszerre kavargott benne düh és mérhetetlen szomorúság is, de akart adni még egy esélyt. Keze rendülését azonban még sem tudta megállni; valahogyan ki kellett adnia indulatait. A fekete, mintha csak érezte volna ezt, szánalmasan és üresen tekintett rá. Naruto már nem is őt látta benne. Egy másik arc villant be.

" - Szerinted így már emlékezni fogsz? Vagy véssük beléd jobban?
- A szemét embereket sosem felejtem el."


Kezdetleges ellenszenv.

- Elárulnád, mi bajod van velem? Mit tettem azon kívül, hogy élek? - 'Többet, mint gondolnád.' De persze nem mondta ki hangosan. 'Megszülettél. Élsz. Vagy.' Felkuncogott a kifakadáson, fehér fogai megvillantak.

- Amikor velem beszélsz, két választási lehetőséged van. Megszoksz vagy megszöksz - vigyorgott gonoszan, és a szőke már töprengett rajta, hogy ember-e egyáltalán.


Érthetetlen érzések.

A zöld és tiszta kék színeket csak egyetlen fekete pont törte meg. Ahogy ott ült egy nagyobb sziklán és láthatóan elfeledkezett mindenről, mindenkiről... Fekete, tüskés haja lágyan lebegett, mint valami zászló, sötét ruhái körülölelték a látszólag vékony testet. Többet sajnos nem láthatott belőle. Úgy érezte, mintha ez a fiú a kép része lenne, ami nélkül már nem lenne kerek egész. Nem tudta, miért gondolta ezt.... csak valahogy... lehetetlen megmagyarázni. Nélküle nem is lett volna az igazi a látvány. Fogalma sem volt gondolatai értelméről, vagy a személy iránt érzett alaptalan szimpátiáról. Nem akarta megszakítani a pillanatot, mert akkor ez az illúzió, mely annyi békét áraszt magából... megszűnik. És ezt ő nem szerette volna. Csak élni a pillanatnak. Örökké.


Lehetséges-e egy ilyen felállásból boldog vég? Győzhetnek-e az érzelmek a gyilkolási vágy felett?


Vampire State Building - A vámpírok állama

Ahol minden lehetséges...


===========================================


A történet Facebook-csoportja: Vampire State Building

Borító: Zsebi-chan 1.
Zsebi-chan Borító 2.

További fanartok:
Zsebi-chan 3. (X. - Nehéz nőnek lenni)
Zsebi-chan 4. (XVI. - Hiú remény)
Zsebi-chan 5. (XVII. - Szikra)
Zsebi-chan 6. (XIX. - Tilosban járva)
Zsebi-chan 7. (-)
Cortez 1. (X. - Nehéz nőnek lenni)

Köszönöm nektek!


Köszönöm a több mint 12 000 megtekintést!Kategória: Anime, Fantasy, Saját regények, Vámpír-mese, Naruto | Sorozat: Nincs
Szereplők: Deidara, Haruno Sakura, Hatake Kakashi, Hoozuki Suigetsu, Hyuuga Hinata, Inuzuka Kiba, Jiraiya, Nara Shikamaru, Orochimaru, Pein, Rock Lee, Sabaku no Gaara, Sai, Tsunade, Uchiha Itachi, Uchiha Sasuke, Umino Iruka, Uzumaki Naruto, Yamanaka Ino, Yamato
Jellemzők: Általános, Fantasy, Horror, Misztikus, Romantikus | Figyelmeztetések: idegen nyelvi elemek, Kínzás, Lemon, Nemi erőszak, Shounen-ai, Szereplő halála, Trágár beszéd, Yaoi | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 24 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 125426 | Feltöltve: 2013.09.17 - Frissítve: 2014.10.31 | Megtekintések: 12573
Daeman Shéden a Pulzus különleges ügynöke, űzőnek tanul, de már megkezdődött a gyakornoki időszaka. Az érdeklődése nem kifejezetten átlagos, a munkája egyenesen titkos, az élete a misztikumok varázsában és sötétjében telik immár két éve, csakhogy a múlt elől akkor sem menekülhet senki, ha mindent hátrahagy és nyom nélkül felszívódik. Sőt, Shéden esetében pont az idézi elő a katasztrófát, hogy kilép a mindennapi világból, hogy az álmait élhesse. A kérdés már csak az, mit tesz, ha olyan entitással akad dolga, akit nem tud kiűzni az áldozatból, s érthetetlen oknál fogva ő képes csak fékezni a lényt, de őrá vágyik a legjobban.

Ajánlás: TiminekKategória: Minden más (nem anime), Saját regények | Sorozat: Nincs
Szereplők: saját szereplő
Jellemzők: Dráma, Misztikus, Romantikus, Sötét, Thriller | Figyelmeztetések: Kínzás, Lemon, Shounen-ai, Szereplő halála, Trágár beszéd, Yaoi | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 7 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 25321 | Feltöltve: 2014.10.25 - Frissítve: 2014.10.31 | Megtekintések: 266
Tamara odavan a helyes fiúkért, a természetfeletti lényekért, és néha Vámpírnaplókat is néz. Ettől eltekintve tudja, hogy az élete abból áll, hogy barátnőjével iskolába jár, a szüleivel pedig megbeszéli a nap eseményeit. Többet nem is várt nagyon magától, realistán áll a dolgok nagy részéhez. Egyedül az olvasási mániáját és élénk fantáziáját lehetne kiemelni kiemelkedőbb tulajdonságainak. Eljön azonban egyszer az a pillanat is, amikor a könyvek és a fantázia néha valósággá válik...csak nem úgy, ahogyan azt kéne.

Részlet:

A viskóban nem volt semmi különös. Két összetákolt szék, rengeteg injekciós tű, pár marék csikk, valamint a földön egy csapóajtó. Nem volt poros, ami azt jelentette, hogy itt valaki nemrégiben biztosan lement. A fadeszka egy kisebb lépcsősort rejtett maga alatt, amit egy égőkkel világított folyosó követett. Nem sok pókháló volt a falakon. Gyakran járhattak ide, legalábbis a fenti tűk mennyiségéből ezt szűrtem le. Ahogy haladtam, észrevettem, hogy a folyosó végén hatalmas vértócsa éktelenkedett, amelyet a közepén lévő, hófehér színű kéz gazdájától származhatott. A holttest - ha nem csak egy kéz volt - még nem volt régi, csupán pár perce halhatott meg. A folyosó egy kis szobába torkollott. Ám meglepésemre az eltávozott lányon kívül nem volt ott semmi egyéb a helyiségben. Közelebbről is megnéztem a testét, hátha előrébb visz valahova ebből a zsákutcából. Ijesztően csapott belém a felismerés, mikor jobban szemügyre vettem a vérző hasát. Hiányzott az a bizonyos szerve. Akkor rajtunk kívül még…
- Hús! – kiáltotta el magát egy morbid hang felettem. .

Csupasz, majomszerű lény volt éles fogakkal, amiket bőszen mutatott meg két vicsorgás közben. Meg persze az elmaradhatatlan vörös szemek. A szemközti sarokba ugrott,i és vérfagyasztó morgásba kezdett.


A lektorálásért köszönet kuroInunak!

Köszönöm a több, mint 3000 megtekintést! :)

Kategória: Minden más (nem anime), Saját regények, Vámpír-mese | Sorozat: Nincs
Szereplők: Nincs
Jellemzők: Akció, Fantasy, Horror, Humor, Kaland, Misztikus | Figyelmeztetések: Kínzás, Lemon, Szereplő halála, Trágár beszéd | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 27 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 114602 | Feltöltve: 2013.11.29 - Frissítve: 2014.10.31 | Megtekintések: 3932
A fényűző boszorkánytársadalom modern képe egy szempillantás alatt sötét, hátborzongató színeket ölt magára egy nemes fiatal, Dhalia Chazur számára, mikor tudomást szerez a legfőbb ünnepüket övező kegyetlen szertartásról. Alárendelt komornyikja, az alakváltó Flavien az egyetlen, akit barátjának nevezhet ezernyi titkot rejtő világában. Azonban San Deirdreben elképzelhetetlen és megengedhetetlen a barátságuk, hiszen a boszorkányok számára az alárendelt nem más, mint egy eldobható pajzs, egy rongy mellyel feltörölnek, és leginkább egy nép, melyet szigorú korlátok közé kell szorítani.
A több száz évnyi szenvedés után azonban az alárendeltek megelégelik hányatott sorsukat, s lázadást szítanak szerte a világban. Dhalia hamarosan egy csata színterén találja magát, hol döntenie kell melyik oldalra áll...

Kategória: Minden más (nem anime), Fantasy, Saját regények | Sorozat: Nincs
Szereplők: saját szereplő
Jellemzők: Dráma, Fantasy, Romantikus | Figyelmeztetések: Kínzás, Nemi erőszak, Szereplő halála | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 5 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 20993 | Feltöltve: 2014.10.24 - Frissítve: 2014.10.31 | Megtekintések: 174

Adott egy bentlakásos iskola, melyben a 11. C osztályú tanulók vámpírok. Adott egy fiú, Daniel Sheldon, aki különleges képességekkel lett megáldva, de erről sokáig mit sem sejt. Azonban minél több időt tölt a vámpírok közelében, az ereje alig várja, hogy felébredjen és végre igazságot szolgáltasson.

Szerelmek, küzdelmek, árulás...

De a végén vajon kit választ?

S ha ez még nem lenne elég, a perverzség mindig ott lebeg a levegőben.~ A TÖRTÉNET VIDEÓELŐZETESÉHEZ KATTINTS IDE ~

~ BORÍTÓKÉPEK; 01 , 02 ~

FANARTOK; Payntől


Kategória: Anime | Sorozat: Nincs
Szereplők: Nincs
Jellemzők: Fantasy, Misztikus, Romantikus | Figyelmeztetések: idegen nyelvi elemek, Kínzás, Lemon, Nemi erőszak, Trágár beszéd, Yaoi | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 34 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 49456 | Feltöltve: 2014.01.08 - Frissítve: 2014.10.31 | Megtekintések: 18396
 How to train your dragon [modern!AU] kisregény~
 Hablaty utálja nagyjából az egész világot, egyetlen célja túlélni és esetleg használható fotót készíteni egy sárkányról. Utóbbi terv sikerül is, azonban a vezetékekbe gabalyodott sárkányt nemhogy hagyná meghalni, inkább kiszabadítja. Ha a kíváncsiság ezután nem is kölcsönös, mindenképpen elmondható, hogy Habaty szobájába bejár egy sárkány.
 Ember!Fogatlan x Hablaty páros két egymással hadakozó világ határvonalán, a 21. században, jó olvasást~Kategória: Minden más (nem anime), Fantasy | Sorozat: Nincs
Szereplők: Nincs
Jellemzők: Akció, Általános, Dráma, Fantasy, Humor, Kaland, Misztikus, Romantikus | Figyelmeztetések: idegen nyelvi elemek, Shounen-ai, Spoiler, Szereplő halála, Yaoi | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 9 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 21306 | Feltöltve: 2014.10.15 - Frissítve: 2014.10.31 | Megtekintések: 1351

Átlagos élet átlagos napokkal, furmányos alakokkal, lebilincselő romantikával és szerelemmel. Tipikus sablonsztori - mondanátok. Ám minden sablonban van egy csavar, nincs igazam? Az már más kérdés, hogy az mikor jön el... Vagy milyen formában. Fájdalmak, kínzások, könnyek... Búcsú?! Minden kezdet happy meg funny, de hol marad a közepe? Pláne a vége? 

Egy csapda... 

„Akkor még nem hittem volna, de azon a napon, szeptember másodikán, a szívem már nem volt az enyém, nem uraltam többé, mert már odaadtam neki... Neki. Érzelmeimet sem irányítottam már, nem tudtam, mit érzek. Talán még most is azt mondanám „semmit”, de... Az a semmi valaminek a kezdete volt. Valami olyannak, ami meghatározta az életem." 

Pár kínos szituáció... 

- Te meg mégis mi a lószart keresel a SZOBÁMBAN?! Perverz kukkoló! Húzás kifelé, de azonnal! Ne is lássalak a közös órákig! - kiabálta már egy hajszálvékony köntösbe bújva, majd csípőre tett kézzel várta, hogy kisétáljak, amit egy egyperces döbbenet után meg is tettem. Lehet, hogy még bocsánatot kellett volna kérnem tőle, de most már mindegy, egy ideig biztosan elástam magam előtte. Pazar! 

És a csapás...

- Pofa be! Mindkettőtökre sor kerül... Azzal a kivétellel, hogy ő meg is fog halni. Megöllek... Drága unokatestvérem!

De mégha sikerül is kimászni a slamasztikából... A repülőjeggyel mi lesz? És ez itt a második bökkenő, ráadásnak a búcsúzás... vagy a nem búcsúzás? Megtudod, ha elolvasod!

A történet egy lány és egy fiú szemszögéből íródik. Tulajdonképpen mindketten főszereplők, csak néha az egyik jobban az, mint a másik.

 

A Facebook-oldalam (szereplők képei és további információk) itt: HopeDance

A dal, aminek sokmindent köszönhetek: Three Days Grace ~ Never Too Late

 Kategória: Minden más (nem anime), Saját regények | Sorozat: Nincs
Szereplők: saját szereplő
Jellemzők: Akció, Általános, Dráma, Humor, Kaland, Romantikus, Sötét | Figyelmeztetések: idegen nyelvi elemek, Kínzás, Szereplő halála, Trágár beszéd | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 15 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 36798 | Feltöltve: 2014.04.27 - Frissítve: 2014.10.31 | Megtekintések: 5214
Snarry fordítás. Az eredeti történet BloodRedEnd: Damaged c. írása. Harry egy autóbaleset következtében deréktól lefelé lebénul, és egy mugli kórházba kerül. Perselus kapja a feladatot, hogy helyrehozza Harryt. Vajon mi történik, ha megtanulnak kijönni egymással?Kategória: Minden más (nem anime), Harry Potter | Sorozat: Nincs
Szereplők: Harry Potter, Perselus Piton
Jellemzők: Dráma, Romantikus | Figyelmeztetések: Lemon, Yaoi | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 6 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 14211 | Feltöltve: 2013.06.16 - Frissítve: 2014.10.31 | Megtekintések: 1059
A történet 1896-ban, Angliában játszódik, és egy elkényeztetett grófkisasszony, Carina és alázatos komornyikja, William kalandjait kísérhetjük benne nyomon. Carina kedvenc időtöltése a férfi idegesítése, de hiábavalóak erőfeszítései. Vajon William miért tűri kis Úrnője megaláztatásait? És Carina miért viselkedik így vele?
Az első pár fejezet nem kapcsolódik egymáshoz, ugyanis novellának indult. De valahogy a szívemhez nőttek a szereplők :) Nagyon megtisztelő lenne, ha írnátok véleményt, akár pár szót, csak hogy tudjam, mit gondoltok, + ez rengeteget jelent nekem, el sem tudjátok képzelni, milyen sokat :) Előre is köszönöm, és kellemes olvasást!
"- Mély elnézését kérem, amiért megijesztettem Úrnőmet. Csupán szeretnék érdeklődni, hogy mit tehetnék önért.
- Merülj a víz alá, és számolj el ezerig - vigyorodott el gonoszul Carina.
- Attól tartok, azt nem élném túl, és az elhalálozás nem szerepel a munkaköri leírásomban - közölte William udvariasan.
- A munkaköri leírást lehet módosítani is.
- Minden bizonnyal. Mindazonáltal nem áll szándékomban idő előtt meghalni, még az Úrnőm kedvéért sem. Kérem, bocsásson meg nekem - hajolt meg."


Kategória: Minden más (nem anime), Saját regények | Sorozat: Nincs
Szereplők: saját szereplő
Jellemzők: Dráma, Humor, Romantikus | Figyelmeztetések: Nincs | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 16 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 52200 | Feltöltve: 2014.02.06 - Frissítve: 2014.10.30 | Megtekintések: 4523
Már a végső harc közeledett, és mégis sok kérdés maradt nyitott. Ki a szív? Mi Kanda múltja, amit Sarah Karisha is ismert? És egyáltalán Sarah és Noah hogy ismerkedtek meg, Sarah hogy bízhatott meg Noah-ban, aki az emberiség pusztulását kívánta?

Sayu Karishának rá kellett jönnie, hogy nem minden az, aminek látszik. Az ellenség barátnak számít, a szövetséges maga az ellenség.

 

Miközben a fiatal ördögűző keresi a fiút, akit szeret, és védi a „bohócot”, menekül is azok elől, akiket „elárult”, keresi a válaszokat, amit az anyja soha nem mondott el neki. Miért?

 

Szereplőinknek szembe kell nézniük a saját hasonmásuk erejével, ami az ő gyengeségük is egyben. Katsu most tapasztalja meg az erejét, és mégis… Nem szakad a múlttól, ami talán nem is az övé…

Az utolsó kötetben elkezdődik a végső küzdelem, amiben nem minden az, aminek látszik…

Szerelem, titkok és a harc, ami mindent eldönt…Kategória: Anime, D.Gray-Man | Sorozat: D.gray-man - Utolsó reménysugár
Szereplők: Allen Walker, Kanda Yu, Komui Lee, Lavi, Lenalee Lee, Marian Cross, Miranda Lotto, Reever Wenhamm
Jellemzők: Akció, Humor, Kaland, Romantikus, Sötét | Figyelmeztetések: idegen nyelvi elemek, Spoiler, Szereplő halála | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 11 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 40740 | Feltöltve: 2013.07.16 - Frissítve: 2014.10.30 | Megtekintések: 1407
Te mit tennél, ha egy olyan családba születsz bele, ahol a pénz nem számít, ráadásul a szüleidet évekig nem látod?

Gyermekkén még zavar a magány, felnőve azonban egyre kisebb lesz a seb, ami a szíveden tátong. Megkeményedsz az évek alatt, érzéketlen, önző leszel. De mi van, ha ez csak a látszat? Ha a kemény cukormáz mögött mégis vannak érzések, csak szeretet kell hozzá, hogy a mélyből feltörjenek?


Ashley, sok év után visszatér ikertestvéréhez, régi életének búcsút mondva. Azt azonban senki sem mondta, hogy ez könnyű lesz. Még a makulátlannak hitt testvért is rejtély övezi, ráadásul a lakótársa iszonyatosan jó pasi, aki rögtön kinézi magának a lányt...

,, Egy pillanatig nem történik semmi, majd egy erőszakos kéz belemarkol a hajamba, és két puha ajak tapad az én számra. Megmerevedek egy pillanatra, nyitott szemmel bámulok a sötétbe, persze a semmiért. Daniel, édes ajkai az enyémet kóstolgatja, fogaival végigkarcolja, hogy végre utat adjak neki. A fenébe is, hiszen ezt akartam! "

Lassan rá kell ébrednie, hogy az érzéseit nem tudja irányítani...

Vajon a mindig kemény, céltudatos lány ellen tud állni a tökéletes pasi, gyönyörű hideg, kék szemeinek, és gúnyos ajkainak? Engedi, hogy az eddig számára ismeretlen dolog, a szerelem, magával ragadja?

Kategória: Minden más (nem anime) | Sorozat: Nincs
Szereplők: saját szereplő
Jellemzők: Akció, Dráma, Humor, Kaland, Romantikus, Sportokról | Figyelmeztetések: Kínzás, Lemon, Nemi erőszak, Szereplő halála, Trágár beszéd | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 17 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 37735 | Feltöltve: 2014.04.20 - Frissítve: 2014.10.30 | Megtekintések: 5201
„Ő az. A legjobb barátom. Az, akivel mindig mindent megosztok, és akiben sokkal jobban megbízom, mint a barátnőimben. Ő valahogy mindig is az életem része lesz. Még olyan értelemben is, amire a legkevésbé számítanék.”

 

Sakura Haruno és Sasuke Uchiha a legjobb barátok már időtlen idők óta. Az egykor még a homokozóban játszadozó gyerekekből mára már érett tinédzserek lettek, akik mit sem veszítettek egymás iránti szeretetükből. A hosszú idő egymáshoz láncolta őket. Azonban mindkettőjük élete teljes fordulatot vesz, amikor barátaik olyan érzelmekre hívják fel a figyelmüket, amit eddig észre sem vettek.

„Akármennyire is szeretem őt, tudom jól, hogy érett nővé cseperedett. Egy gyönyörű, érzéki nővé, aki ugyanolyan idegesítő maradt, mint régen.”

BORÍTÓ - ÚJ BORÍTÓ

VIDEÓKategória: Naruto | Sorozat: Nincs
Szereplők: Deidara, Haruno Sakura, Hyuuga Hinata, Hyuuga Neji, Inuzuka Kiba, Nara Shikamaru, Sabaku no Gaara, Sai, Sasori, Temari, Uchiha Itachi, Uchiha Sasuke, Uzumaki Naruto, Yamanaka Ino
Jellemzők: Általános, Kaland, Romantikus | Figyelmeztetések: nincs | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 17 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 57729 | Feltöltve: 2012.10.30 - Frissítve: 2014.10.30 | Megtekintések: 18035
The Walking Dead fanfiction

 

!SPOILER!

 

Tegyük fel, hogy a kóborlók támadását követően Daryl Dixon későn ér oda a megbeszélt helyre, így nem lesz szemtanúja annak, hogy valaki egy kocsival rabolja el Beth Greene-t.

Tegyük fel, hogy Daryl visszamegy ahhoz a házhoz, ahol Beth-szel meghúzták magukat egy időre, hogy kiderítse; biztosan csak a kóborlók nyüzsögnek-e a ház környékén, és a lánynak sikerült elmenekülnie.

Tegyük fel, hogy amikor Daryl visszaér oda, ahonnét neki és Beth-nek el kellett menekülnie, nagy meglepetésben lesz része. Ugyanis nemcsak kóborlók vannak a ház körül, hanem annak tulajdonosa is; egy lány, Ann Stafford, aki alig egy hónappal ezelőtt még nem egyedüli lakója volt a háznak.

Végül pedig tegyük fel, hogy egy szerencsétlen véletlen folytán Darylnek fel kell hagynia Beth keresésével, és hogy új erőre kapjon, egy ideig meg kell húznia magát a lány otthonában. S ahogy telnek a napok, lassacskán bár, de Daryl és Ann kapcsolata elmélyül, méghozzá olyannyira, hogy Darylnek kétségei támadnak, és minden addigi elképzelését megkérdőjelezi.

Vajon tényleg érdemes lenne kockára tennie az életét egy olyan lányért, aki lehet, hogy már nem is ember, hanem egy a kóborlók közül? Valóban megérné elhagyni a biztonságot nyújtó házat és Annt azért, hogy a reménytől vezérelve Beth keresésére induljon? Egyáltalán lehetséges, hogy két ember egymásba szeressen mindössze húsz nap alatt, és ezáltal egészen más szempontból lássa ezt a kóborlókkal teli világot? Vagy a boldogság valóban csak egy illúzió lehet az élők számára?

 

Facebook-oldalam: Selly

Blogom: Selly

Fényképalbum a történethez: KARAKTERKÉPEK

A Húsz nap videóelőzetese: 1., 2.Kategória: Minden más (nem anime) | Sorozat: Nincs
Szereplők: saját szereplő
Jellemzők: Akció, Általános, Dráma, Fantasy, Horror, Humor, Kaland, Misztikus, Romantikus, Sötét, Thriller | Figyelmeztetések: Kínzás, Lemon, Nemi erőszak, Spoiler, Szereplő halála, Trágár beszéd | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 9 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 36273 | Feltöltve: 2014.09.28 - Frissítve: 2014.10.30 | Megtekintések: 522
Byakuya megváltozott. Egy férfi megzsarolta és összetörte őt, a mindig oly' büszke Kuchikit. Mindezt azért, mert szerelmes lett a hadnagyába, Abarai Renjibe. Elviseli a kínokat, hogy ne essen bántódása szerelmének, közben színészkednie kell. Nem engedheti, hogy lássák, hogy más lett. Ugyanannak a lekezelő Byakuyának kell lennie külsőre, és csak akkor engedheti el magát, ha senki se látja. Legalábbis ezt hitte. Hiszen bármikor beléphet valaki a szobába, amikor ő éppen hagyja, hogy érzései a felszínre törjenek. Mint akkor.

Tehár, ez egy RenBya, vagyis Renji x Byakuya történet. Remélem elnyeri a tetszéseteket, jó szórakozást hozzá! :) Ui.: Igen, megint elmondom Nem vagyok jó a leírásban x)

Kategória: Bleach, Anime | Sorozat: Nincs
Szereplők: Abarai Renji, Aizen Sousuke, Ichimaru Gin, Kuchiki Byakuya
Jellemzők: Dráma, Romantikus, Sötét | Figyelmeztetések: idegen nyelvi elemek, Kínzás, Nemi erőszak, Shounen-ai, Trágár beszéd | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 1 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 1529 | Feltöltve: 2014.10.29 - Frissítve: 2014.10.30 | Megtekintések: 34
Az igazgató fia, a suli népszerűje; Hölgyeim és uraim, köszöntsék Ian Chastert!
Az iskola legjobbja, főhősűnk riválisa, igen, ő Eliot Hunster!

Vajon mintkét félről ellenséges a dolog?

Milyen súllyal bírhat egy átlagós portré festés?


Részlet:

"Ó, Ian Chaster, ha tudnád, hogy bekerültél a pók csapdájába, vajon elmenekülnél, vagy itt maradnál velem?"


BORÍTÓKÉPKategória: Minden más (nem anime) | Sorozat: Nincs
Szereplők: saját szereplő
Jellemzők: Általános, Dráma, Humor, Romantikus | Figyelmeztetések: idegen nyelvi elemek, Lemon, Shounen-ai, Trágár beszéd, Yaoi | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 7 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 9524 | Feltöltve: 2014.09.15 - Frissítve: 2014.10.30 | Megtekintések: 1879
Olyan boldog vagyok! Randizni megyek életem szerelmével, az én igazi, szőke hercegemmel és lovagommal! Ő a legtökéletesebb férfi, és csak az enyém! Csak engem szeret, én vagyok élete értelme! Minden eszményi… Egy apróságot leszámítva, bár igazából ez sem nagy gond. Őt én teremtettem magamnak. Létrehoztam a Tökéletes Férfit, mindenre beprogramoztam, amire csak be kell, ugyanúgy néz ki és viselkedik, akár egy igazi férfi. Mondanom sem kell, hogy minden a helyén van…

Kiskorúak csak saját felelősségre olvassák el az erotikus tartalom miatt.

Kategória: Minden más (nem anime), Novellák | Sorozat: Nincs
Szereplők: saját szereplő
Jellemzők: Dráma, Romantikus | Figyelmeztetések: Lemon | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 1 | Befejezett: Igen | Szavak száma: 5243 | Feltöltve: 2014.10.29 - Frissítve: 2014.10.30 | Megtekintések: 85
Konoha tipikus gazdagok városa: a felszínen csak csillogás és boldogság, míg a mélységben bűnözés és boldogtalanság. Egy város, ahol minden a pénz körül forog: ezért az emberek feladják még az erkölcseiket és a gyerekeik boldogságát is.


Ebben a városban él három lány: Sakura, Hinata és Ino. Sakura a szegénységet megélt lány, aki minden erejével győzni akar és gazdag maradni, akármibe kerül is. Hinata szerény, visszahúzódó, aki mindenben aláveti magát az apja akaratának. Ino pedig egy gazdag, viszonylag gondtalan életet élő lány, aki úgy hiszi, tökéletes az élete - és az is maradhat.


Mindez azonban szertefoszlik, amikor visszatér a városba egy Akatsuki nevű csoport, akik a világot behálózó cégek és vállalatok irányítói, Sasuke ugyanis veszélyezteti a pozíciójukat. Ezzel pedig olyan láncreakciót váltanak ki a lányok életében, ami örökre megváltoztatja őket is.


Érdekházasság, felnőtté válás, bűnözés, halálveszély és árulás - egyik napról a másikra egy ördögi körben találják magukat. Mire az útjuk végére érnek, átformálódnak és megváltoznak - de vajon milyen irányba tér ki az életük?Kategória: Anime, Naruto | Sorozat: Nincs
Szereplők: Aburame Shino, Deidara, Haruno Sakura, Hatake Kakashi, Hidan, Hoozuki Suigetsu, Hyuuga Hinata, Hyuuga Neji, Inuzuka Kiba, Jiraiya, Kakuzu, Kankuro, Kisame, Konan, Nara Shikamaru, Orochimaru, Pein, Rock Lee, Sabaku no Gaara, Sai, Sasori, Temari, Tenten, Tobi, Tsunade, Uchiha Itachi, Uchiha Sasuke, Umino Iruka, Uzumaki Naruto, Yamanaka Ino, Yamato, Zetsu
Jellemzők: Akció, Általános, Dráma, Romantikus | Figyelmeztetések: idegen nyelvi elemek, Lemon, Nemi erőszak, Szereplő halála, Trágár beszéd | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 10 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 28103 | Feltöltve: 2014.09.19 - Frissítve: 2014.10.30 | Megtekintések: 2371
Nehéz az új lányok élete, kiváltképp akkor, ha egyszerűen semmi sem akar úgy sikerülni, ahogy az a nagykönyvben meg van írva.

Bár Rubi kezdi megszeretni Konohát, rá kell döbbennie, hogy az élet továbbra sem fenékig tejfel.

Az iskola rettegett diákjaiból álló Akatsuki valami nagy dobásra készül, és nem válogatnak a módszerek között. Elvesztett legjobb barátnője helyébe egy inszomniás, antiszociális padtársat kap. Ha mindez nem volna elég, szembesül azzal, milyen, ha valakit félholtra vernek egy plüssért, vagy hogy is néz ki egy igazán veszélyes méreg a gyakorlatban...

Rubi feje fölött kezdenek összecsapni a hullámok, de amikor már elmerülne, mégis ott van Ő, akinek a mosolya valahogy mindig elég erőt ad. Mit tehet ilyenkor az ember lánya? Hát megtanul úszni... az árral szemben.

Sportklub, Konoha News, színjátszókör, Icha Icha, Bijuu plüssök, szomorú történetek, idióta testvérek, troll macskák, szökött egyetemisták...

... és különben is, honnan tudja Naruto MINDENKI lakcímét?!

TRAILER


Kategória: Naruto | Sorozat: Nincs
Szereplők: Aburame Shino, Deidara, Haruno Sakura, Hatake Kakashi, Hidan, Hoozuki Suigetsu, Hyuuga Hinata, Hyuuga Neji, Inuzuka Kiba, Jiraiya, Kakuzu, Kankuro, Kisame, Konan, Namikaze Minato, Nara Shikamaru, Orochimaru, Pein, Rock Lee, Sabaku no Gaara, Sai, Sasori, Temari, Tenten, Tobi, Tsunade, Uchiha Itachi, Uchiha Sasuke, Umino Iruka, Uzumaki Naruto, Yamanaka Ino, Zetsu
Jellemzők: Általános, Dráma, Humor, Romantikus | Figyelmeztetések: idegen nyelvi elemek, Szereplő halála, Trágár beszéd | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 34 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 141897 | Feltöltve: 2009.07.26 - Frissítve: 2014.10.30 | Megtekintések: 25333
Rettegsz, hogy kitudódik, pedig már így is épp elég rossz neked. Vajon egy tiltott szerelem segíthet elviselni az elviselhetetlen, vagy inkább szembe kéne nézni önmagaddal? Válassz!

Kategória: Naruto | Sorozat: Nincs
Szereplők: Haruno Sakura, Hyuuga Hinata, Uchiha Itachi, Uchiha Sasuke, Uzumaki Naruto
Jellemzők: Romantikus | Figyelmeztetések: Lemon | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 4 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 14155 | Feltöltve: 2014.10.20 - Frissítve: 2014.10.29 | Megtekintések: 1160Revulsion by Szellem (nem korhatáros) starstarstarstarstar [Kritikák - 1029]

Ann Marks egy különc lány.
Magányos, nincsenek barátai, osztálytársai csak Csodabogárként emlegetik és tudomást sem vesznek létezéséről, ami ellen meg sem próbál tenni valamit. Beletörődött sorsába és úgy gondolja, az egész világ ellene van. Az élet azonban mindig tartogat meglepetéseket, amik megváltoztathatnak mindent.

A történet fő típusa a dráma és néhol elég melankolikus. Ann szembe kell hogy nézzen nemcsak az általános problémákkal: suli, barátok, fiúk, hanem a mélyebb lelki gondokkal is, miközben keresi önmagát. Korhatár és figyelmeztetés nincs, majd a nehezebben emészthető fejezeteknél előre szólok.

Kategória: Minden más (nem anime), Saját regények | Sorozat: Nincs
Szereplők: Nincs
Jellemzők: Dráma, Romantikus | Figyelmeztetések: nincs | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 107 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 392122 | Feltöltve: 2009.10.14 - Frissítve: 2014.10.29 | Megtekintések: 280334Buta rímek by Szellem (nem korhatáros) starstarstarstarstar [Kritikák - 15]

Verseknek csúfolt érzések és gondolatok.
Kikívánkoztak belőlem és közönségre vágynak, ezért felteszem.
Bár én írtam őket, minden felelősség egy úriembernek nem nevezhető egyén lelkiismeretét terheli.

Kategória: Minden más (nem anime), Versek | Sorozat: Nincs
Szereplők: Nincs
Jellemzők: Dráma, Romantikus, Verses | Figyelmeztetések: nincs | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 15 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 1903 | Feltöltve: 2014.10.09 - Frissítve: 2014.10.28 | Megtekintések: 423
NaruSasu, AU, yaoi.

Naruto perverz orvos, Sasuke ártatlan beteg áldozat. Vajon mi lesz ebből...?


Tünetek:: belövellt torok, szívzörej, lepedékes tüdő, láz
Diagnózis: Uzumaki-láz


Kategória: Anime, Naruto | Sorozat: Nincs
Szereplők: Uchiha Sasuke, Uzumaki Naruto
Jellemzők: Általános, Romantikus | Figyelmeztetések: idegen nyelvi elemek, Shounen-ai, Yaoi | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 1 | Befejezett: Igen | Szavak száma: 1833 | Feltöltve: 2014.10.28 - Frissítve: 2014.10.28 | Megtekintések: 285Rocksuli by sugar (16) starstarstarstarstar [Kritikák - 54]

Mit tehet egy 17 éves, nagyvárosi lány, ha az anyja lepasszolja Konohába a plázacica unokatesójához, akivel már évek óta nem is beszélnek?

új suli, új barátok, új ellenségek...

Miyu 6 éve gitározik.
Hamar kiderül, hogy az új iskola is tele van tehetséges zenészekkel. Ott van például az Akatsuki nevű rockbanda, akik már 3 éve minden alkalommal megnyerik az iskola tehetségkutató versenyét, és éppen új gitárost keresnek. Naná, hogy felfigyelnek a tehetséges új diákra, csakhogy Miyu végül visszautasítja őket. Kezdődik az ellenségeskedés, Miyu gondol egyet, összeszedi a suli zenélni tudó diákjait és alapít egy saját rock bandát, azzal a szent elhatározással, hogy idén ők nyerik meg a tehetségkutatót...

"Négy éves koromban azt mondtam anyámnak, hogy ha felnövök, rockzenész akarok lenni. Azt mondta, a kettő együtt nem megy."Kategória: Naruto | Sorozat: Nincs
Szereplők: Aburame Shino, Deidara, Haruno Sakura, Hatake Kakashi, Hidan, Hoozuki Suigetsu, Hyuuga Hinata, Hyuuga Neji, Inuzuka Kiba, Jiraiya, Kakuzu, Kankuro, Kisame, Konan, Namikaze Minato, Nara Shikamaru, Orochimaru, Pein, Rock Lee, Sabaku no Gaara, Sasori, Temari, Tenten, Tobi, Tsunade, Uchiha Itachi, Uchiha Sasuke, Uzumaki Naruto, Yamanaka Ino, Zetsu
Jellemzők: Dráma, Humor, Kaland, Romantikus | Figyelmeztetések: Trágár beszéd | Felhívás: Nincs
Fejezetek: 14 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 44014 | Feltöltve: 2014.01.14 - Frissítve: 2014.10.28 | Megtekintések: 5056